Iako nije bilo golova uzbuđenja na današnjem susretu u Ludbrebu nije nedostajalo Foto: FAS

Derbi u Ludbregu završio bez golova, uz dva crvena kartona, Zelengaj bolji od Dinama

| 25.11.2017. u 16:01h | Objavljeno u Sport

U derbiju 15. kola Četvrte nogometne lige Skupina Čakovec - Varaždin, Podravina je na svom stadionu u Ludbregu, pred oko 150 gledatelja, odigrala s Poletom iz Svetog Martina na Muri susret bez golova, pri čemu je domaćin imao veliku prigodu, kada je 12 minuta prije kraja Sakač uputio udarac prema mreži, ali je obrana gostiju izbacila loptu prije gol linije.

Trener Podravine Velimir Špikić na kraju se zadovoljan osvojenim bodom u nadmetanju s aktualnim prvakom i sastavom koji ima najbolji napad u ligi. U 90 minuti došlo je do isključenja po jednog igrača u obje momčadi, zbog međusobnog udaranja, kada je igra bila u prekidu. Isključeni igrači, domaće momčadi Ivan Međimorec i gostujući Alen Herceg, mirno su napustili teren za igru.

Nakon isključenja trener gostiju Zoran Šardi vrijeđao je suca pa ga je sudac Damir Klarić udaljio s klupe za pričuve i terena za igru. Zelengaj je pred svojim navijačima rezultatom 3:1 pobijedio momčad Dinama, golovima Patrika Đunđeka u 30.,Gorana Vugrineca u 58. i Matije Soldateka u 60. minuti nadmetanja.

U današnjim urakmicama Mladost Komet je u gostima pobijedio Međimurec 2:1,a susreti Slobode i Pušćina, te Rudara i Nedelišća završili su rezultatima 2:2. Sutra će od 10 sati Sloga u Čakovcu ugostiti Novi Marof,a u poslijepodnevnom terminu, od 13 sati i 30 minuta, igrat će se dva županijska derbija, jedan u Beletincu gdje će Bednja ugostiti Nedeljanec, dok će u Gojancu Plitvica dočekati Jalžabet.