Dvorana na Dravi spremno će ugostiti aktere i gledatelje koji će pratiti skupinu D

U varaždinskoj Areni prve utakmice EHF Euro 2018. u skupini D - gdje parkirati

| 13.1.2018. u 02:36h | Objavljeno u Sport

U varaždinskoj sportskoj dvorani na Dravi večeras će se igrati i prve utakmice skupine D EHF Europskog rukometnog prvenstva. Prvi će susret od 18 sati i 15 minuta odigrati Španjolska i Češka, a od 20 sati i 30 minuta snage će odmjeriti Danska i Mađarska.

U ponedjeljak, 15. siječnja, u 18.15 sastat će se Mađarska i Španjolska, u 20.30 Danska i Češka. U srijedu,17. siječnja, igrat će se susreti 3., posljednjeg kola u grupi D. U 18.15 počet će nadmetanje Češke i Mađarske, a od 20.30 Danske i Španjolske.

Nakon odigrane grupe D, u varaždinskoj će se Areni igrati i druga faza natjecanja, u kojoj će sudjelovati po tri prvoplasirane reprezentacije iz skupina C i D. U skupini C su reprezentacije Njemačke, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a prvi dio igrat će u zagrebačkoj Areni.

U drugom dijelu EP-a po dvije utakmice igrat će se 19.,21. i 23., dok će 24. siječnja biti na rasporedu tri susreta.

I na kraju podsjetimo: zbog sigurnosti u prometu, odnosno veće potrebe za parkiranjem, na dionici ceste od Sportske dvorane uz Dravski kanal u smjeru Motičnjaka i Trnovca bit će se uspostavljen jednosmjerni promet te će se s desne strane kolnika moćći parkirati vozila. Osim parkirališta u zoni dvorane, posjetitelji će moći vozila parkirati i na parkiralištima u Ulici Ivana Severa, Miškininoj te na sada osvijetljenom parkiralištu kod mosta u Međimurskoj ulici