ilustracija

Danas u Petrijancu drugi polufinalni susret županijskog Kupa, Orač dočekuje Ivančicu

| 1.8.2020. u 09:00h | Objavljeno u Sport

Danas će se u Petrijancu igrati drugi polufinalni susret Kupa Županijskog nogometnog saveza u kojem će domaći županijski drugoligaš momčad Orača ugostiti četvrtoligaša Ivančicu iz Ivanca, a pobjednik će zaigrati u finalu Kupa 5. kolovoza protiv momčadi Varaždina. Današnji susret u Petrijancu počet će u 18 sati.

Već sam plasman u polufinale Kupa najveći je uspjeh kluba iz Petrijanca, kluba osnovanog početkom srpnja 1947. godine.
- Bit ćemo malo oslabljeni jer su pojedini igrači otišli u druge sredine, ali vjerujem da je okosnica momčadi ostala i možemo se nadati dobroj nogometnoj predstavi, na kojoj će se okupiti gledatelji. Ivančica je bolja, ali ovo je Kup, igra se samo jedna utakmica i sve je moguće. Vjerujemo u svoju momčad i ako će biti prilike pokušat ćemo izboriti nastup u finalu Kupa - rekao je predsjednik Orača Stjepan Klaneček.

- Momčad Orača je dosta moćna ekipa i očekujemo oštru borbu. U utakmici ćemo morati iskoristiti sve svoje snage, tehniku i brzinu da bi pobijedili sastav Orača i plasirali se u finale. Iako domaćin igra u nižem rangu od nas ne podcjenjujemo suparnika i mislim da nas očekuje vrlo zanimljiva utakmica - rekao je predsjednik Ivančice Josip Grđan.