Danas u Hrastovskom polufinale Kupa ŽNS-a između Zadrugara i Jalžabeta

| 12.5.2016. u 09:35h | Objavljeno u Sport

Danas će se u 17 sati u Hrastovskom odigrati prva utakmica polufinala Kupa Županijskog nogometnog saveza gdje će domaći Zadrugar ugostiti Jalžabet. Bit će to sraz klubova koji se natječu u Međužupanijskoj ligi Čakovec – Varaždin. Jalžabet je bolje plasiran od svog domaćina, ali u kupu to ništa ne znači.

Jalžabet je izraziti favorit i prema položaju na tablici i prema kvaliteti momčadi. Još nismo osigurali siguran ostanak u ligi i to nam je prioritet, a pred svojim ćemo navijačima prvu polufinalnu utakmicu odigrati do granica svojih mogućnosti i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. Vidjet ćemo za kakav će rezultat biti dovoljan naš angažman. Nećemo se predati, a odmah potpisujem 0:0 kao rezultat prvog susreta – napomenuo je trener Zadrugara, momčadi koja je već dva puta bila finalist Kupa ŽNS-a, Danijel Kolak.

Sigurno neće biti jednostavna utakmica, jer kup je posebna priča, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa. Discipliniranom igrom možemo se plasirati u finale. Pokušat ćemo već danas osigurati dobar rezultat, odnosno postići gol i pobijediti. Momčad se konsolidirala i da će nam se popraviti realizacija – rekao je trener Jalžabeta Damir Lacko, koji neće imati na raspolaganju svog prvog strijelca Tomislava Medveda, koji se ozlijedio u nedjelju, na prvenstvenom susretu protiv Mladosti Komet u Jalžabetu.

Uzvratna utakmica igrat će se u Jalžabetu 26. svibnja u 17.30. Podsjetimo u jučerašnjoj prvoj polufinalnoj utakmici u Beletincu momčad Varaždina pobijedila Bednju 5:1 i tako već osigurala plasman u finale Kupa.