Odbojkaška reprezentacija Hrvatske Foto: HOS

Danas nas očekuje uzbudljiva odbojkaška subota u Areni Varaždin

Varaždinske vijesti | 1.6.2019. u 10:25h | Objavljeno u Sport

Pred nama je uzbudljiva odbojkaška subota u varaždinskoj Areni. Nakon odrađene prve domaće utakmice Europske zlatne lige u kojoj je hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija uvjerljivo svladala Mađarsku dok je muška slavila nad Estonijom, naše odbojkaše očekuju jaki protivnici koje bez sumnje možemo svrstati u samu elitu europske odbojke.

Seniori će u 16.30 sati odmjeriti snage sa Španjolskom. Iako su upravo od Španjolaca prošle godine izgubili dvije prijateljske utakmice, hrvatski reprezentatvici vjeruju u pobjedu ukoliko u Varaždinu pokažu dobru koncentraciju i snažnu igru.

- Ovim putem pozivam sve navijače da nas dođu podržati u subotu u Arenu Varaždin u 16.30 sati - izjavio je Marko Sedlaček.

Nakon nastupa seniora, u 19 sati u varaždinskoj Areni seniorke dočekuju Austriju. Ususret drugoj utakmici Zlatne lige, pomlađena ženska reprezentacija odlično se uigrava, a djevojke se nadaju i trećoj utakmici bez poraza.

- Protiv reprezentacije Austrije igrale smo prvu zajedničku utakmicu na kojoj se relativno vidjelo da nam je prva i da smo kratko zajedno. Svakim danom ide nam sve bolje što smo i pokazale u utakmici protiv Mađarske, a očekujemo još veći napredak. Protiv Austrije idemo po pobjedu stoga pozivam sve da nas dođu podržati - istaknula je Beta Dumančić.

Treća utakmica Zlatne lige na domaćem terenu za seniore na rasporedu je 15. lipnja u 16.30 sati kada u Varaždin dolazi nacionalna vrsta Nizozemske. Seniorke će istog dana u 19 sati dočekati Francusku.

Ulaz na sve utakmice je besplatan, a TV prijenos utakmica uživo možete pratiti na Areni Sport.

SENIORKE.jpg

SENIORKE_4.jpg

SENIORI.jpg

SENIORI_5.jpg

MARKO_SEDLACEK.jpg

MARKO_SEDLACEK_3.jpg

BETA_DUMANCIC.jpg