Danas i sutra na SC Sloboda igrat će se Naki Marlex kup veterana

| 25.8.2017. u 11:58h | Objavljeno u Sport

Danas i sutra na stadionu Sloboda u Varaždinu, u čast i spomen na legendarnog varaždinskog nogometnog suca Marijana Rauša - Nakija,održat će se nogometni Naki Marlex kup veterana. Organizator turnira je Udruga Đuro Kulčar iz Varaždina, koja je osnovana 30. studenog 2010. godine, a u svom radu potiče očuvanje tradicije i poticanje nogometa u Varaždinu.

Na turniru će nastupiti četiri momčadi, koje su u svojim redovima najavile dolazak brojnih poznatih nogometnih imena. Za veterane Rijeke trebali bi zaigrati Čaval, Brajković, Mladenović, Milinović, Šarić, za veterane Osijeka Žitnjak, Šušnjara, Balatinac, Jukić, Karačić, Vuica, Pakasin, Rupnik....za Humane Zvijezde Hrvatske najavljeni su Vlaović, Štrok, Hasančić, Erceg, dok će za veterane Varažina zaigrati Solomun, Mumlek, Težački, Štefulj..... 

Od 17 sati sastat će se Varaždin i Osijek, a od 18 sati igrat će Rijeka i Humane Zvijezde. Poraženi iz tih utakmica će sutra od 10 sati igrati susret za treće mjesto, dok će finalni susret početi u 11 sati.

Sutra prijepodne izlanstvo turnira položit će vijenac na grob Marijana Rauša, a predviđen je i prijem kod varaždinskog gradonačelnika.