Danas će biti poznati svi polufinalisti 38. ZPV u malom nogometu

| 1.1.2018. u 14:09h | Objavljeno u Sport

Od 17 sati u dvorani Graberje igrat će se drugi dio četvrtfinalnog programa 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu pod imenom „Magma Pan kup Varaždin“. Pet utakmica plus šest minuta i pet sekundi tragično prekinute utakmice veterana Bilikuma petkom i Hudek Trgotransa na rasporedu je večeras.

Upravo će početak novogodišnjeg programa biti izrazito posvećen proslavljenom a nedavno tragično preminulom Mati Čuljku. Naime, nakon što se odigra 365 sekundi prekinute utakmice koju je on u četvrtak igrao, pobjednik će zaigrati četvrtfinalni susret protiv CB Star'sa iz Koretinca, ekipe čije je boje Mate također godinama branio. Simbolično, da više ne može biti.

Uslijedit će još jedan veteranski sraz, CB Bilikuma i najugodnijeg iznenađenja veteranskog turnira, ekipe FE Lacio koja je prvi puta u šestom pokušaju uspjela ući u novu kalendarsku godinu na turniru.

Slijede dvije spektakularne utakmice seniorskog četvrtfinala. Branitelj naslova Centar Škudar iz Novoga Golubovca, koji danas vraća prijelazni pehar u privremeno vlasništvo organizatoru, do subotnjeg finala, za protivnika će imati sjajno MNK Črešnjevo, vjerojatno i večeras bodreno vjernim navijačima.

Potom će u borbu za polufinale krapinski ASO Ponos i ŠD Remetinec, a za kraj večeri sučelit će se veterani Pivnice Stari mlin i OPG Radiček Petgrad Nikotradea iz Koprivnice.

Tko će u polufinale koje se igra u petak, 5. siječnja, saznat ćemo između 17 i 21 sata. Zasad su već tamo seniori Jelene Trade iz Koprivnice i varaždinskog CB Marocchina, kao i veterani Eurotransporta Kostanjevec iz Hrašćice. Danas se puni pet preostalih mjesta, vrijedi naći svoju sjedalicu u Graberju.

PONEDJELJAK, 01.01.2018. – ČETVRTFINALE

RASPORED UTAKMICA

17:00    (VET-1/8 - ostatak utakmice 6'05'') BILIKUM PETKOM - HUDEK TRGOTRANS
17:10    (VET) CB STAR'S (Koretinec) - BILIKUM PETKOM/HUDEK TRGOTRANS
17:50    (VET) CB BILIKUM (Varaždin) - FE LACIO (Varaždin)
18:30    CENTAR ŠKUDAR (Novi Golubovec) - MNK ČREŠNJEVO
19:20    ASO PONOS (Krapina) - ŠD REMETINEC
20:10    (VET) PIVNICA STARI MLIN (Trnovec) - OPG RADIČEK PETGRAD NIKOTRADE