Kapetan Dabrova Jurica Vidaček bio je najefikasniji na susretu u Bjelovaru sa 7 postignutih golova Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi u gostima razbili Bjelovar i revanširali im se za poraz u 1. kolu u Graberju

| 29.11.2019. u 19:21h | Objavljeno u Sport

Ono što je trener GRK Varaždina 1930 Damir Turković pred današnje gostovanje u Bjelovaru najavljivao to je njegova momčad večeras na parketu i ostvarila. Dabrovi su večeras u susretu 10. kola Paket 24 Premijer rukometne lige pobijedili u Bjelovaru istoimenog domačina rezultatom 34:23, poluvrijeme 19:12 i tako im uzvratili za poraz kojeg su doživjeli u Graberju u 1. kolu ovog prvenstva.

U večerašnjoj utakmici Dabrovi su bili u vodstvu od prve minute, a već u prvom poluvremenu bilo je riješeno pitanje pobjednika. Bila je to peta pobjeda Dabrova ove sezone i prva u gostima, a najefikasniji je bio kapetan momčadi Jurica Vidaček sa 7 golova.

Po 5 su golova pridodali Petar Vojnović i Tomislav Špruk, četiri je gola postigao Matej Taći, a po tri su gola postigli Frano Vujović, Dominik Novak i Matej Šagij. Tri golmana varaždinske momčadi imala su ukupno 15 obrana, od kojih je Domagoj Črnila imao 8 zaustavljenih lopti.

Tri vratara Bjelovara imali su ukupno četiri obrane, a pet je golova postigao Stjepan Šimunović.

- Potpuno zaslužena pobjeda, dečkima svaka čast na borbenosti, svi su bili odlični, nikoga posebno ne bih izdvajao - rekao je dopredsjednik GRK Varaždina 1930 Alen Milak.

U 11. kolu Paket 24 Premijer rukometne lige GRK Varaždin 1930 će u subotu 7. prosinca u 19.15 sati u dvorani u Graberju ugostiti Spačvu iz Vinkovaca.