Kapetan Dabrova Jurica Vidaček nada se dobrom rezultatu u večerašnjem nadmetanju sa Zametom Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi se večeras u Rijeci nadaju bodovima u susretu sa Zametom

| 30.11.2016. u 10:37h | Objavljeno u Sport

Zbog europskih obveza riječkog Zameta, točnije njihovoga uzvratnog susreta 3. kvalifikacijskog kola kod njemačkog Melsungena, rukometaši GRK Varaždina 1930 susret 9. kola Premijer lige sa Zametom odigrat će večeras u Rijeci, a već u subotu, 3. prosinca, putovat će u Vinkovce, gdje će protiv Spačve igrati utakmicu 10. kola, posljednjeg u ovoj godini.

Na susret u Rijeci varaždinska momčad odlazi ohrabrena igrom i pobjedom na posljednjem susretu protiv Umaga. Bila je to najbolja utakmica Dabrova ove jeseni.

- Najavljivalo se da će susret protiv Umaga biti derbi kola, no na kraju to i nije baš tako izgledalo, jer smo u pojedinim trenucima imali prednost od 12 do 13 golova razlike. U susret s Umagom ušli smo maksimalno motivirano i suparnik nije imao nikakvih izgleda. Polako se konsolidiramo i dolazi naše vrijeme. Treniramo naporno i možda smo na prethodnim utakmicama bili i malo tvrdi, a sada stvari polako dolaze na svoje mjesto. Slično je bilo i prošle sezone, kada smo također počeli lošije, a onda smo redom pobjeđivali sve suparnike - rekao je kapetan Dabrova Jurica Vidaček.

Kapetan Dabrova vjeruje da će igrači Zameta večeras biti umorni nakon uzvrata u Njemačkoj, što bi trebala biti prednost za varaždinsku momčad.

- Iza njih će biti četiri jake utakmice u 10 dana, što će se sigurno odraziti na momčad. Ići ćemo pobijediti, a nadam se da ćemo na kraju ove godine biti u gornjem dijelu tablice. Inače, Liga 10 je povećala kvalitetu, jer u ovoj ligi više nema slabih utakmica, stvatko svakoga može pobijediti i svaka je utakmica na nož - zaključio je Vidaček.