Bruno Vili Zobec jedan je od kreatora igre varaždinske momčadi Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi protiv Veprova u 3. kolu Lige za prvaka u varaždinskoj Areni

| 11.4.2018. u 08:59h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 će danas u sklopu 3. kola Lige za prvaka ugostiti momčad Dubrave u 18 sati u varaždinskoj Areni, a tjedan dana kasnije, 17. travnja, u Graberju će od 19 sati gost biti Nexe iz Našica. Utakmicu s Dubravom u redovima Dabrova isčekuje se u pozitivnom ozračju, čemu je pridonijela pobjeda u prošlom kolu u Poreču nad istoimenim domaćinom.

Dubrava je prvi dio sezone završila na prvom mjestu tablice, a Dabrovi s njima imaju polovičan učinak, pobjedu u Varaždinu i poraz na susretu u Zagrebu.
- Dubrava je rasterećena od europskih obaveza i u današnji će susret ući odmoreni, ali tu ćemo utakmicu odigrati na domaćem terenu i ne moramo se ničega bojati, pogotovo ukoliko ćemo odigrati kako znamo i možemo. Dubrava je odlična ekipa od koje smo izgubili u njihovoj dvorani, ali smo na tom susretu do posljednjih minuta imali čak i utakmicu u rukama. Nadam se da ćemo uz podršku naših navijača u srijedu osvojiti dva boda - ističe desni vanjski igrač GRK Varaždina 1930 Bruno Vili Zobec