Dabrovi na lijepoj poziciji i bez opterećenja gostuju u Umagu

| 12.12.2015. u 13:56h | Objavljeno u Sport

Nakon što su prošle nedjelje u dvorani na Dravi, u derbi susretu 15. kola Premijer lige pobijedili momčad Zameta 25:22, momčad GRK Varaždina 1930 danas očekuje gostovanje u Umagu i nadmetanje s istoimenim domaćinom.

Varaždinski je sastav protiv Zameta odigrao bez Martina Marčeca, kojeg nije bilo zbog smrtog slučaja u obitelji, a u drugom dijelu bez Vedrana Huđa, kojemu je u prvom poluvremenu, nakon jednog duela stradalo rebro, pa je završio u bolnici, a nije bilo ni Leona Vučka, koji je dan uoči susreta na treningu izvrnuo zglob i nije mogao nastupiti. U autobusu za Umag našli su se svi igrači, no tek treba vidjeti koliko će zaliječene igrače trener Vujović koristiti.

- Slavlje nad Zametom meni je najdraža i najveća pobjeda ove ekipe. U utakmicu smo ušli osakaćeni igračkim kadrom, pa smo se mučili sa Zametom, koji ima kompaktnu ekipu, koja nema ekstra pojedinca, ali igra vrlo disciplinirani rukomet. Nakon pobjede nad Zametom smo na lijepoj poziciji i bez velikog opterećenja, s ogromnom željom i htijenjem odlazimo u Umag pokušati im uzvratiti za ovosezonski poraz - napomenuo je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.

Drugoplasirani GRK Varaždin 1930 bit će večeras u 19 sati gost šestoplasiranog Umaga.

- Iako imamo pehove s ozljedama u Umag idemo na pobjedu. Iako će to biti teško gostovanje, nećemo ići uplašeni - zaključio je vanjski igrač varaždinskog sastava Ivan Horvat.