Dabrovi dobili veliko pojačanje za novu sezonu, nakon 12 godina vratio se internacionalac, koji je posljednje igrao za Nexe Foto: RK Nexe/Josip Ledinščak

Dabrovi dobili veliko pojačanje za novu sezonu, nakon 12 godina vratio se internacionalac, koji je posljednje igrao za Nexe

| 26.7.2024. u 11:48h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 i njihov trener Emerson Žnidarić dobili su veliko pojačanje za novu sezonu u Paket24 Premijer rukometnoj ligi.

Nakon 12 godina vratio se desni vanjski igrač Ivan Sršen (32), koji je posljednje dvije sezone nosio dres Nexea iz Našica.

Sršen, inače rodom iz Metkovića, dolaskom u Varaždin 2010. godine prvo je igrao za Varteks DC, nakon toga išao je u Vidovec, pa GRK Varaždin 1930, odakle je prešao u Nexe.

Nakon toga nosio je dres mađarskog OTP Bank - Pick Szeged, iz kojeg je prešao u PPD u Zagreb, nakon čega je potpisao za njemačkog Bundesligaša Wetzlara, a po okončanju ugovora vratio se u Nexe.

- Nakon što mi je završio ugovor s Nexeom razgovarao sam sa suprugom koja je otvorila stomatološku ambulantu u Turčinu i htio sam se vratiti u Varaždin. Nije bilo opcija zbog koje bi se vrijedilo žrtvovati, pri čemu ne mislim na financijsku ponudu, već na ponudu nekog ambicioznog kluba iz Lige prvaka i sa čelnicima varaždinskog kluba dogovorili smo se za pet minuta. Ja sam se htio vratiti, GRK Varaždin 1930 me htio i sada čekam početak priprema za novu sezonu - rekao je Ivan Sršen.