Nakon očekivane pobjede nad Goricom u Kupu Dabrove od 18 sati očekuje u Poreču istoimeni domaćin

Dabrovi danas u Poreču susretom 11. kola otvaraju drugi dio Premijer lige

| 11.2.2017. u 11:22h | Objavljeno u Sport

Utakmicama 11. kola ovog se vikenda nastavlja Premijer rukometna liga. Dabrovi susret u Poreču s istoimenim domaćinom dočekuju nakon pobjede nad Goricom iz Velike Gorice u osmini finala hrvatskog Kupa rezultatom 35:26 (17:13) i plasmana u četvrtfinale ovog natjecanja.

- Imali smo uspona i padova tijekom susreta, no to je zbog težine ove utakmice, jer silno smo željeli među osam u Kupu. Igračima mogu čestitati jer bila je dobra igra u prvoj službenoj utakmici u drugom dijelu sezone. Nakon pobjede nad Goricom pripremai smo se za prvenstvene utakmice s Porečom u gostima i Dubravom kod kuće, koje će biti teže i morat ćemo biti na višoj razini da bi ostvarili željeni rezultat - rekao je trener Dabrova Vladimir Vujović.

U varaždinskom sastavu u utakmici protiv Gorice debitirao je novopridošli, a dosadašnji lijevi vanjski član igrač slovenskog prvoligaša Drave iz Ptuja Filip Jerenec (21 godina, 194 cm, rodom iz Ptuja).


- Jako mi je drago da smo uvjerljivo pobijedili na početku drugog dijela sezone, a sada trebamo stisnuti, jer ostali smo bez par igrača, mlađi smo i neiskusniji nego ujesen i bit će teže. Tijekom priprema trenirali smo jako dobro, dva puta dnevno i spremni smo za proljeće. U Poreču nas čeka teška utakmica s kvalitetnim suparnikom i trebat ćemo se jako namučiti da bi osvojili bodove - rekao je kružni napadač Dabrova Marin Šipić.