Katja Bengeri nastupila je u disciplini kanu jednosjed (C-1) gdje se plasirala na 9. mjesto i disciplini kajak jednosjed (K-1) gdje je bila 14. Foto: KKK Varteks

Članovi varaždinskog KKK Varteks zapaženi u sastavu reprezentacije na utrci Europskog kupa

| 18.4.2021. u 19:36h | Objavljeno u Sport

Članovi varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks nastupili su u sastavu reprezentacije Hrvatske na utrci Europskog kupa u slalomu za seniore, održanoj na stazi Tacen na rijeci Savi u Ljubljani u Sloveniji. U konkurenciji više od 200 natjecatelja iz 15 zemalja ostvareni su odlični rezultati. Katja Bengeri nastupila je u disciplini kanu jednosjed (C-1) gdje se plasirala na 9. mjesto i disciplini kajak jednosjed (K-1) gdje je bila 14.

Roko Bengeri nastupio je u kanu jednosjed (C-1) i kajaku jednosjedu (K-1), te se u obje discipline plasirao na 21. mjesto, a Nikola Novosel u kajaku jednosjedu plasirao se na 76. mjesto.

Natjecanje u Ljubljani je i jedna od izbornih utrka za sastav reprezentacije Hrvatske koja će nastupiti na seniorskom Europskom prvenstvu u slalomu na divljim vodama koje će se od 6. do 9. svibnja održati u Ivrei u Italiji na kojem će najvjerojatnije nastupiti braća Katja i Roko Bengeri.