Članovi varaždinskog Gimnastičkog kluba Vindija uspješno nastupili na tri natjecanja

| 4.4.2023. u 18:36h | Objavljeno u Sport

Članovi varaždinskog Gimnastičkog kluba Vindija nastupili su na tri natjecanja - Trešnjić kupu, Sračinec kupu i Memorijalu Darijo Možnik.

Trešnjić kup održan je u SC Lučko u organizaciji Gimnastičkog kluba Trešnjevka. Nastupila su tri kadeta Vindije koja su osvojila ekipno zlato i junior P. Kudelić, koji je bio zlatni pojedinačno.

U kategoriji kadeta pojedinačno je Petar Viljevac bio prvi, Vito Grabarić drugi, a Aleksandar Grabarić treći.

Na Sračinec kupu nastupilo je17 gimnastičara Vindije. U kategoriji kadeta Vindija je imala dvije ekipe. Prva ekipa 1. ( V. Grabarić, A. Vukalović, P. Viljevac ) osvojila je srebro, dok su u pojedinačnom plasmanu A. Vukalović bio prvi, P. Viljevac drugi, a V. Grabarić treći.

Ekipa 2 koja je i debitirala ( Pavao Štivičić, V. Bajde Deduš, B. Sajko, Petar Štivičić, V. Beli, A. Huzjak, P. Šaško) u pojedinačnom plasmanu B. Sajko bio je zlatni, P. Štivičić srebrni, a V. Beli osvojio je broncu.

U kategoriji starijih kadeta ekipa u sastavu P. Margotić, L. Vnučec, M. Nađ, J. Jaroš, osvojila je zlato,dok je P. Margotić uzeo pojedinačno zlato

U kategoriji juniora ekipa u sastavu P. Kudelić, T. Popović, T. Trupković osvojila je zlato. Pojedinačno P.  Kudelić i T. Popović su bili zlatni, a T. Trupković srebrni.

Na Memorijalu Darijo Možnik nastupila su samo dva najbolja starija kadeta Mark Horvat i Adam Barulek
Adam Barulek osvajio je broncu, a Mark Horvat zbog velike pogreške na konju s hvataljkama propustio je zlato i turnir je završio na 4. mjestu.