Članovi STK Visia iz Trnovca Bartolovečkog

Članovi STK Visia na pet turnira osvojili devet odličja

| 30.10.2019. u 17:20h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

STK Visia, mladi klub iz općine Trnovec Bartolovečki, odlično je započeo novu stolnotenisku sezonu 2019./2020. Od početka sezone sudjelovali su na pet turnira (Pag, Varaždin, Zadar, Bjelovar, Osijek) gdje su postigli odlične rezultate. Na svakom turniru članovi kluba bili su na pobjedničkim postoljima te zasad imaju osvojenih devet odličja (tri zlata, pet srebra i jednu broncu).

U klubu trenutno trenira desetero djece koja su registrirana za igranje na turnirima Hrvatskog stolnoteniskog saveza (HSTS), te osmero početnika. U ovoj sezoni mlađi stolnotenisači igrat će 2. hrvatsku ligu sjever za muške, dok će se devetorica muških veterana natjecati u županijskoj ligi s dvije ekipe.

U STK Visia s djecom rade jedan profesionalni trener, jedan kondicijski trener te dvije asistentice koje upravo završavaju tečaj za trenerice stolnog tenisa. U klub povremeno dolazi i mladi trener iz Kine što je dio sporazuma o suradnji između HSTS-a i Veleposlanstva NR Kine.

Iz STK Visia zahvaljuju trenerima i asistenticama na radu s djecom, kao i Općini Trnovec Bartolovečki, načelniku Zvonku Šamecu te firmi Visia na potpori u radu.