Članovi SK Navaho i Varaždinskog streličarskog kluba uspješni na Sisačkoj zimi

| 21.2.2023. u 12:28h | Objavljeno u Sport

Na streličarskom turniru pod nazivom Sisačka zima, u sportskoj dvorani "Zeleni brijeg", nastupili su i streličari Varaždinskog streličarskog kluba, kao i Streličarskog kluba Navaho iz Jalžabeta.

Članovi Varaždinskog streličarskog kluba okitili su se s četiri zlatne i jednom srebrnom medaljom, dok su članovi Navaha osvojili dva zlata.

Od članova VSK-a Nikola Portner Pavićević osvojio je 1. mjesto kod kadeta složenim lukom, Kiara Pavličević zauzela je 2. mjesto među kadetkinjama složenog luka, Aurelia Mlinarić bila je zlatna kod djevojčica do 12 godina u složenom luku,
a prva su mjesta osvajali i Filip Bistričić kod dječaka do 12 godina u zakrivljenom luku i Mila Vrbešić kod djevojčica do 12  godina u golom luku.

Od članova SK Navaho iz Jalžabeta Marku Magiću ovo je bio prvi turnir te je odmah ispucao normu za državno prvenstvo i pokazao da od njega možemo puno očekivati u budućnosti.

Matija Šmaguc je standardno bio najbolji među kadetima, Tena Kolman je odradila vrhunski posao u velikoj konkurenciji djevojčica do 14 godina te zauzela prvo mjesto, a Maja Pijanec je u istoj kategoriji zauzela 5. mjesto.