Članice STK Varaždina osvojile medalje na Prvenstvu Hrvatske u Vrsaru

Varaždinske vijesti | 27.3.2023. u 14:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Vrsar je od 22 do 26. ožujka bio domacin Prvenstva Hrvatsje za seniorke i U21 seniorke. Za STK Varaždin na U21 Prvenstvu Hrvatske nastupila je Jelena Vukelić i ostvarila odličan rezultat.

U pojedinačnom djelu ušla je u četvrtfinale gdje je izgubila od kasnije pobjednice Hane Arapović. Još bolji rezultat ostvarila je u parovima gdje je s kolegicom Brunom Borovec osvojila srebrnu medalju.

U seniorskom djelu STK Varaždin predstavljale su Ivana Malobabić, Petra Petek, Karla Franović i Jelena Vukelić. Najbolji rezultat u pojedinačnom djelu natjecanja ostvarila je Ivana Malobabić zauzevši odlično 3.mjesto.

Petra Petek plasirala se u četvrtfinale pojedinačnog djela natjecanja. Jelena Vukelić prošla je svoju kvalifikacijsku grupu i izgubila u glavnom djelu ždrijeba(plasman među 16 najboljih seniorki). Karla Franović nije se uspjela plasirati u glavni ždrijeb.

U parovima nastavili su se odlični rezultati za STK Varaždin. Ivana Malobabić je u paru sa Matejom Jeger postala prvakinja Hrvatske.

Jelena Vukelić i Karla Franović ostvarile su izvrstan plasman osvojivši brončanu medalju. Istovremeno su se najmlađi članovi STK Varaždin natjecali u Šenkovcu i tamo su postigli zapažene rezultate.

Najmlađa kadetkinja Lara Zadravec osvojila drugo mjesto, dok je klinac Matej Marković također osvojio drugo mjesto u svojoj uzrasnoj kategoriji.