Ciljaju sredinu tablice: Počele pripreme seniora Kitro Varaždina za novu sezonu

| 2.9.2019. u 14:20h | Objavljeno u Sport

Počele su pripreme odbojkaša i odbojkašica Kitro Varaždina za novu sezonu, u kojoj će odbojkaši još jednom igrati u najvišem rangu natjecanja, u Superligi, nakon što su prije dvije godine također izborili povratak. U predstojećoj se sezoni nadaju da to neće biti samo jednogodišnja avantura. Pripreme su službeno počele 12. kolovoza, tjedan dana ranije od planiranog, a u tom periodu isplanirano je odigravanje 15 pripremnih utakmica.

- Krenuli smo ranije jer su igrači bili nestrpljivi i željni treninga. Zadovoljan sam s viđenim i ostvarenim do sada. Radili smo više na snazi i kondiciji. Igrači su željni rada i dokazivanja i vjerujem da nas čeka jedna jako dobra sezona - rekao je trener seniorske ekipe, Ivica Đolonga.

Iako prijelazni rok još nije službeno počeo, već su osigurali najmanje tri pojačanja za novu sezonu. Stigli su Mateo Brandić (19) koji dolazi iz osječke Murse i igra na poziciji korektora, Tomislav Mišlov (20) iz Zadra koji igra na poziciji dizača te Matej Ivić (20) iz Domaljevca, koji igra na poziciji libera, dok se do kraja prijelaznog roka očekuje još jedno pojačanje iz Mladosti Ribole Kaštele.

- Dečki su se stvarno dobro uklopili i željni su dokazivanja. Imamo mladu ekipu i atmosfera na treninzima nikad nije bila bolja. Treniramo dva puta na dan po šest dana tjedno, treniramo ozbiljno i smatram da će takav pristup dati rezultate - naglasio je Đolonga.

Više o ovoj temi čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...