Nenad Erić je među ozlijeđenim igračima i pitanje je hoće li biti dana u sastavu za susret protiv Dinama Foto: Krešimir Đurić

Čelić: Pokušat ćemo Dinamu nanijeti prvi poraz ove sezone

| 16.9.2017. u 08:55h | Objavljeno u Sport

Danas će se od 15 sati na stadionu Varteksa igrati susret 6. kola Druge HNL između Varaždina i druge momčadi Dinama, vodećeg sastava lige. Bit će to prvi prvenstveni susret varaždinske momčadi pod vodstvom trenera Maria Kovačevića, kojemu će ozljede diktirati sastav za današnji ogled.

Ozlijeđeni su Jertec, Prahić, Erić, Vuk, Drožđek, Golubar i Sačer, a Kovačević ističe da će igrati samo oni koji su najspremniji.

- S obzirom da sam praktički rođen ispod južne tribine stadiona Dinama, poznajem dosta njihovih igrača. Oni su u dobrom zanosu, ali ti su mladi igrači, koji znaju oscilirati, a na toj će se utakmici i nas puno toga pitati oko konačnog rezultata. Moramo se postaviti domaćinski, to nam nedostaje, a s novim trenerom trebamo krenuti ispočetka, postaviti novo temelje. U svlačionici je dobra atmosfera trebaju nam samo jedan dva dobra rezultata i sve će doči na svoje. Na terenu ćemo trebati pokazati htijenje i želju, da to i navijači vide, a sve ostalo će doći samo do izražaja. Nastojat ćemo nanijeti Dinamu prvi poraz ove sezone - naglasio je igrač Varaždina Maks Juraj Čelić.

Parovi 6. kola Druge HNL: Hrvatski Dragovoljac - Solin 1:2, 16.9. u 15 sati: Varaždin - GNK Dinamo II, 16.9. u 16.30 sati: Šibenik s.d.d. - Sesvete, Dugopolje - Kustošija, Novigrad - HNK Hajduk II, Lučko - HNK Gorica