Čak pet selekcija nogometne akademije NK Varaždina osvajalo prva mjesta

Varaždinske vijesti | 17.6.2021. u 16:58h | Objavljeno u Sport

Nogometna akademija NK Varaždina ostvarila je sjajne rezultate u nedavno završenim natjecanjima, a za što su im ovih dana, od predstavnika varaždinskog ŽNS-a, uručene zlatne medalje i pehari.

Čak pet selekcija NK Varaždin osvojilo je nadmoćno prvo mjesto u svojim rangovima natjecanja, u konkurenciji klubova regije Sjever (Međimurje, Slaven Belupo, Bjelovar, Radnik Križevci, Varteks, Ivančica, Rudar MS, Polet SMNM, Mladost Ždralovi...).

Prva su mjesta osvajali kadeti i juniori u Prvoj nogometnoj ligi Zapad HNS - Središte Sjever, pod vodstvom trenera Damira Jagačića. Obje su selekcije osvojili maksimalnih 36 bodova, što samo po sebi govori o njihovoj kvaliteti i nadmoći u odnosu na ostale suparnike.

Prvo je mjesto osvojila i selekcija u kategoriji U-13 u Prvoj nogometnoj ligi Sjever, pod vodstvom trenera Gorana Labaša, zatim momčad U-12, trenera Srđana Bajusa, u Drugoj nogometnoj ligi Sjever te selekcija u kategoriji U-11u Prvoj nogometnoj ligi Sjever, koja je trenirala i igrala pod vodstvom trenera Igora Kranjeca.

Također, treba spomenuti i kategorije U-15, trenera Dine Kresingera, i U-10, trenera Dejana Mašića, koje su imale odlične rezultate u svojim ligama igrajući protiv godinu dana starijih igrača.