Čak dva igrača Varaždina u momčadi 8. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Foto: Krešimir Đurić

Čak dva igrača Varaždina u momčadi 8. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige

Varaždinske vijesti | 5.9.2022. u 14:14h | Objavljeno u Sport

Prema pisanju portala index.hr u momčadi 8. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, koju radi SofaScore, najviše je Dinamovih nogometaša, njih trojica.

Po dvojicu u momčadi kola koja je posložena u sustav 3-1-4-2, daju Hajduk, Istra, Varaždin, dok su Osijek i Šibenik zastupljeni jednim predstavnikom.

Od igrača Varaždina svoje mjesto u momčadi 8. kola našli su igrači sredine terena Tonio Teklić i Agon Elezi, strijelac oba gola u subotnjoj pobjedi nad Goricom. Teklić, asistent kod prvog gola, dobio je ocjenu 7.7, dok je Elezi dobio ocjenu 8.8.

Najuvjerljiviju pobjedu u utakmicama 8. kola upisala je momčad koja je s 5:1 svladala Slaven Belupo. Posebno raspoložen u njoj bio je Nikola Kalinić koji je u manje od pola sata igre postigao dva gola. Zaslužio je time mjesto u vrhu napada momčadi kola

Od igrača Dinama u momčadi kola su Mislav Oršić, strijelac i dvostruki asistent u pobjedi 3:1 protiv Rijeke, ocjenom 9.9 predvodi sve igrače, a hrvatskog prvaka u toj momčadi zastupaju još Dario Špikić i Rasmus Lauritsen.

Nakon 8. kola Varaždin je na 4. mjestu tablice s 12 bodova, a u 9. će kolu biti gost Lokomotive. Susret će se igrati u subotu od 21.05 na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.