Brojni će klubovi nakon utakmica tijekom vikenda platiti novčane kazne koje im je odredio disciplinski sudac Foto: ilustracija

Brojni će klubovi nakon utakmica tijekom vikenda platiti novčane kazne koje im je odredio disciplinski sudac

Varaždinske vijesti | 3.11.2022. u 09:17h | Objavljeno u Sport

Disciplinski sudac Slavko Kušćer imao je pune ruke posla nakon utakmica  koje su odigrane za vikend, a pod ingerencijom su varaždinskog Županijskog nogometnog saveza.

Najviše će novaca u blagajnu ŽNS-a uplatiti Bednja iz Beletinca, koja je u nedjelju na svom terenu u zanimljivoj i golovima bogatoj utakmici, pobijedila Mladost iz Margečana 5:4.

Zbog sedam opomenutih igrača na tom susretu Bednja je kažnjena s tristo kuna,koliko će morati platiti i Mladost iz Margečana, koja je imala pet opomenutih igrača.

Bednja će morati platiti i tisuću kuna jer je prvo poluvrijeme odigrala samo s jednim igračem mlađim od 21 godine, a s dodatnih 500 kuna kažnjeni su jer nije snimljen sporan detalj s utakmice.

Dubravka Zagorac, koja je u subotu u Turčinu ugostila Nedeljanec, kažnjena je s 500 kuna jer je gledatelj ušao u teren za igru.

Od klubova iz Prve lige s 300 kuna kažnjena je Drava Ajax zbog kašnjenja utakmice jer nisu imali kompletiranu opremu. Drava Ajax bila je u nedjelju gost varaždinske Slobode.

U Drugoj ŽNL Nova Ves Ecoagro kažnjenja je s 300 kuna zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane gledatelja, na nedjeljnom susretu s Poljancem, a kaznu od po 300 kuna platit će i Podravac iz Svibovca zbog pet opomenutih igrača i Lepoglava, koja je imala šest opomenutih igrača.

U Trećoj ŽNL Varaždin s petsto kuna zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane gledatelja na domaćoj utakmici s Bratstvom kažnjen je Nogometni klub Vratno, dok je u Trežoj ŽNL Ludbreg s tristo kuna zbog opomenutih igrača na utakmici kažnjen Bukovčan 27.