Sudionici Božićnog turnira u košarci u Petrijancu

Božićni turnir Košarkaškog kluba Sjever u Petrijancu okupio više od 130 djece

| 20.12.2016. u 20:14h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Održan je Božićni turnir u košarci, organiziran od novoosnovanog Košarkaškog kluba Sjever. Na turniru u sportskoj dvorani u Petrijancu sudjelovalo je više od 130 članova kluba – učenici I. OŠ Varaždin, II. OŠ Varaždin, VI. OŠ Varaždin, OŠ Maruševec, OŠ Radovan, OŠ Petrijanec, OŠ Sračinec. Mlade igrače došao je podržati i načelnik Općine Petrijanec Vladimir Kurečić.

U punoj sportskoj dvorani, ekipe Košarkaškog kluba Sjever odmjeravali su snage i odigrali osam natjecateljskih utakmica. Njihove prve utakmice i sportske pobjede pratili su gledatelji s tribina i navijači s klupa, a svaki natjecatelj je od kluba na poklon dobio majicu. Uz božićne pjesme i sportski ugođaj, igrači su predahnuli uz sokove i sendviče koje im je osigurao načelnik Petrijanca.

- Ovo je bio iznenađujuće uspješan turnir u kojem su uživali svi sudionici. Igrači su pokazali svoje znanje koje su stekli na treninzima, a KK Sjever će se i dalje truditi da promovira košarku te je digne na jednu višu razinu – rekao je Petar Zajec, trener KK Sjever.