Božak: Najradije bih da je Ivančica bila prvak, a ja 10. strijelac lige jer momčadski trofej za mene je ispred pojedinačnih titula Foto: Dražen Novosel

Božak: Najradije bih da je Ivančica bila prvak, a ja 10. strijelac lige jer momčadski trofej za mene je ispred pojedinačnih titula

| 17.8.2021. u 10:05h | Objavljeno u Sport

Dominik Božak (30), koji je prošle sezone nosio dres Ivančice, dok će u novom prvenstvu biti zadužen za golove u dresu aktualnog prvaka momčadi Bednje iz Beletinca, bio je,s 34 postignuta gola, najbolji strijelac Četvrte lige skupina Čakovec - Varaždin.

Dugo je na listi strijelaca vodeći bio igrač Dinama iz Domašinca Stjepan Krznar, koji je nakon 30 kola zauzeo drugo mjesto s 29 golova,ali je Božak u završnici prvenstva, točnije nakon 29. kola preuzeo čelnu poziciju i zadržao je i nakon posljednjeg kola.

- Uvijek je lijepo biti najbolji strijelac lige jer kada si napadač uvijek želiš biti u vrhu strijelaca, a već kada se pruži prilika normalno je da želiš uzeti trofej za najboljeg strijelca. Ivančica je imala dosta loš početak sezone, igrali smo dosta promjenjivo, dok smo u proljetnom dijelu igrali odličan nogomet koji je bio popraćen i realizacijom u napadu - komentirao je najbolji napadač prošle sezone.

Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti.....