Monika Bosilj, ponajbolja je igračica svoje ekipe Durham Palatinates Foto: WBBL

Bosilj i dalje briljira u WBBL-u, predvodila ekipu do pobjede protiv Caledonie

| 23.10.2018. u 10:27h | Objavljeno u Sport

Varaždinska košarkašica Monika Bosilj opet briljira u redovima engleskog kluba Durhama Palatinatesa. U četvrtom kolu WBBL-a je prošle nedjelje za svoj klub ostvarila 23 koša i bila je druga najbolja strijelkinja svoje ekipe iza Amerikanke Betsy MacDonald koja je zabila 25 koševa u pobjedi protiv Caledonie Pride 63:58.

To je drugi susret protiv istog protivnika u tjedan dana, s obzirom da su ranije s Caledonijom odigrali susret Kupa, zbog čega nisu odigrali susret 3. kola prvenstva, a koji su izgubili 78:70, a u tom susretu Monika je bila jako blizu triple-double učinka s 28 koševa, 9 skokova i 8 ukradenih lopti.

Na žalost, susret i pobjeda u drugom kolu protiv Essex Rebelsa 91:80 u kojem je Monika postigla 32 koša i 13 skokova je poništen zbog toga što su u zapisniku ekipe za tu utakmicu na klupi bile neregistrirane igračice.

Durham je kažnjen novčano, a utakmica će se odigrati ponovno u terminu koji još nije određen, a u sljedećem kolu 27. listopada gostuju kod Westfield Health Sheffield Hatters.

Označeno u