Bliži se kraj radova na terenu s umjetnom travom na gradskom stadionu u Ludbregu

vv | 11.10.2023. u 15:33h | Objavljeno u Sport

Još svega detalji dijele NK Podravinu do dovršetka radova na terenu s umjetnom travom na Gradskom stadionu u Ludbregu. Pred kraj radova igralište su pogledali ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić, predsjednik i dopredsjednik NK Podravina Dražen Crnković i Ervin Horvat te predsjednik ŽNS Varaždin i član IO HNS Nenad Horvatić.

Riječ je o projektu kojeg podupire Županijski nogometni savez i Hrvatski nogometni savez koji je donirao umjetni travnjak za održavanje treninga, trening utakmica i rad s mlađim uzrastima.

- Ovo je uistinu jedan prekrasan projekt, a radi se o investiciji u sport, sportsku infrastrukturu, općenito u budućnost sporta na području Grada Ludbrega. Teren izgleda uistinu lijep i vjerujem da će ga generacije ludbreške djece koristiti. Projekt je i lijep primjer suradnje između Grada i Županijskog nogometnog saveza i Hrvatskom nogometnom savezu kojima zahvaljujem što su prepoznali Ludbreg i NK Podravina. Pred nama je još uređenje staza i ograda kako bismo teren mogli certificirati - rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Zadovoljstvo viđenim istaknuo je i Dražen Crnković, predsjednik NK Podravina naglasivši kako je ovo teren koji je ovaj nogometni klub dugo čekao. Nenad Horvatić rekao je kako je Županijski nogometni savez u cijeloj priči posredničko tijelo.

- Hrvatski nogometni savez preko svojih članova podupire rad. Ovo je dokaz sinergije, NK Podravina koji je nositelj kvalitete na području ludbreške regije uputio je zahtjev Županijskom nogometnom savezu, a mi smo ocijenili da je to uistinu potrebno. Zahvaljujem Gradu Ludbregu jer bez osiguranih sredstava za pripremne radove ne bi bilo ničega. Dokazali smo da zajedništvom možemo napraviti puno - rekao je Horvatić.

Službeno otvorenje terena uslijedit će po završetku radova.