Ivana Dežić je iskoristila samo pet od 15 šuteva prema vratima Bjelovara Foto: Martin Novosel

Bjelovar zaustavio Ivanu Dežić i došao do tijesnog slavlja protiv Koke

| 7.12.2019. u 20:34h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Koka je danas u 11. kolu Prve lige gostovala na teškom terenu protiv trećeplasiranog Bjelovara koji je do sada upisao samo jedan poraz u dosadašnjih 11 kola i to protiv Lokomotive. Izgubili su s tijesnih 23:21.

Ključ pobjede za Bjelovar je bilo u zaustavljanju ponajbolje ofanzivne igračice Koke, Ivane Dežić, koja je u današnjem susretu postigla samo 5 gola iz 15 upućenih udaraca prema vratima Bjelovara. Koka je unatoč tome sjajno krenula u susret sa serijom od 5:1, ali ubrzo domaćin preuzima inicijativu i vodstvo koje se tijekom čitavog susreta kretalo između jednog ili dva gola razlike, a pred kraj susreta su vodili i s tri gola razlike.

Iako je obrana uspješno zaustavila Ivanu Dežić koja je ujedno bila i najbolja strijelkinja za Koku, ostatak ekipe je također imao skroman učinak u napadu. Katarina Mrazović je zabila četiri gola iz devet šuteva, isti broj golova su zabile još i Ines Domjan i Marta Jurčić, dok su se u strijelce upisali još samo Tea Jalušić i Suzana Furjan s dva gola svaka.

Iduće 12. kolo, Koka ima novo gostovanje. Ovaj put ih putovanje vodi u Osijek na susret protiv istoimenog domaćina.