Bivši trener varaždinske Koke novi je trener ekipe Zrinskog iz Čakovca Foto: arhiva Varaždinske vijesti

Bivši trener varaždinske Koke novi je trener ekipe Zrinskog iz Čakovca

| 27.6.2024. u 08:54h | Objavljeno u Sport

Varaždinski rukometni stručnjak Vladimir Vujović (56) novi je trener Ženskog rukometnog kluba Zrinski iz Čakovca. Suradnja je dogovorena na dulji period, a Vujović će s pripremama početi 1. kolovoza.

Nakon uspješne igračke karijere Vujović je s trenerskim poslom počeo 2008. godine u tadašnjem Varteks Di Capriju, nakon čega je preuzeo seniorsku ekipu Koke, gdje je proveo dvije i pol sezone.

Nakon toga pola sezone bio je trener Varteks DC, s kojim je osigurao ostanak u ligi, a onda je trenerski posao nastavio u Podravki Vegeti, gdje je dvije sezone bio član stručnog stožera i trener golmanica.

Dvije sezone proveo je u Vardaru iz Skoplja, malo manje od dvije sezone bio je trener GRK Varaždina 1930, nakon čega je dvije godine bio trener seniorske momčadi Drave iz Ptuja, a zadnje je dvije i pol godine bio trener austrijskog prvoligaša HSG Xentis Bärnbach/Köflacha.

Godinama je bio u stručnom stožeru hrvatske ženske rukometne reprezentacije, kao pomoćnik izborniku Zdravku Zovku,zatim član stožera juniorske ženske reprezentacije kao i trener muške juniorske reprezentacije Hrvatske.