Bednja izgubila od Graničara, Ivančica bolja od Vindije, golijada u Donjem Kućanu

| 21.2.2023. u 10:07h | Objavljeno u Sport

Momčad Bednja odigrala je pripremni susret na igralištu u Donjem Knegincu na igralištu Zagorca, protiv Graničara iz Kotoribe, Slavili su gosti rezultatom 5:2, a strijelci za Bednju bili su Holi i Busija.

Polet iz Tuhovca odigrao je drugu pripremnu utakmicu. Gostovali su kod momčadi Međimurca u Dunjkovcu-Pretetincu, a susret je završio rezultatom 2:2. Strijelci za Polet bilo su Denis Bartolec i Renato Sakač.

Momčad Ivančice odigrala je pripremni susret na nogometnom igralištu u Donjoj Voći, protiv domaćina, sastava Vindije, člana 3. ŽNL Varaždin koja je završila rezultatom 3:0 za ivanečki sastav.

Dva gola postigao je Ivan Kostelac, a jednog Patrik Varga, a sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu.

Mladost iz Margečana odigrala je treću prijateljsku utakmicu u Bedenici s ekipom Strmca, a utakmica je završila rezultatom 1:1.  Strijelac za Mladost bio je Dalibor Solina.

Momčad Zelengaja je na svom terenu u Donjem Kućanu ugostila varaždinsku Slobodu, a susret je završio rezultatom 5:5. Hat trick za Zelengaj postigao je Valentino Mlakar, a po jednom su mrežu Slobode zatresli David Vrček (11m) i Ivan Miljković.