Balajić: Rijeka je favorit u svakom pogledu, na kraju krajeva igramo na njihovom terenu, ali igra se jedna utakmica... Foto: ArhivaVV

Balajić: Rijeka je favorit u svakom pogledu, na kraju krajeva igramo na njihovom terenu, ali igra se jedna utakmica...

| 10.10.2024. u 15:58h | Objavljeno u Sport

Veliko je zanimanje navijača Bednje iz Beletinca za susret osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, koji će se 22. ovoga mjeseca od 19 sati i 30 minuta igrati na stadionu Rujevica i nesumnjivo je da će momčad trenera Andrije Balajića imati znatnu podršku s tribina riječkog stadiona.

- U dobrom smo ritmu, jako dobro funkcioniramo. Fantastična je sinergija između igrača, trenera, uprave i navijača. Što se tiče prvenstva jako visoko smo podigli ljestvicu, a od prvog kola županijskog Kupa, kada smo igrali protiv Budućnosti iz Vidovca, samo rastemo, što me jako, jako veseli. Iz utakmice u utakmicu polako dolazi i do popunjavanja aerobnih kapaciteta pa možemo držati ritam i protiv jačih momčadi, što se vidjelo i u susretu s Orijentom, gdje smo pali posljednjih 20 minuta, što je bilo i za očekivati, dok se u utakmici protiv Belišća to uopće nije dogodilo. Iz utakmice u utakmicu rastemo i nadam se da ćemo se na Rujevici prezentirati u lijepom svjetlu da ne razočaramo prije svega naše navijače, ali i hrvatsku javnost, koja će gledati susret u izravnom televizijskom prijenosu. uopće ne sumnjam u svoje igrače da će opet prezentirati igre kao i do sada - rekao je trener momčadi Bednje Andrija Balajić.

Rijeka je naravno favorit u tom susretu u kojem će se sastati domaćin koji je član najelitnijeg razreda hrvatskog klupskog nogometa i momčad koja se natječe u Elitnoj ŽNL, prvom rangu natjecanja pri varaždinskom ŽNS-u.

- Rijeka je favorit u svakom pogledu. Na kraju krajeva igramo na njihovom, fantastičnom terenu, koji je jedan od najbržih u hrvatskoj ligi. Naravno da su igrači Rijeke puno brži na lopti, puno brži u postavljanju i u primanju i da su im tehničke kvalitete puno bolje nego naše, ali to ništa ne znači, igra se jedna utakmica,90 minuta. Moja momčad je bezbroj puta pokazala da može i pokušat ćemo sve dati i napraviti da izvučemo što povoljniji rezultat, a ako se ukaže prilika da ih i pokušamo iznenaditi i eliminirati iz Kupa. Zašto ne? Sve je moguće u nogometu, a, ponavljam, igra se jedna utakmica, 90 minuta. Vidjet ćemo. Rijeka prima najmanje golova i na tome im čestitam, moj kolega Đalović radi fantastičan posao, a koliko vidim u posljednje vrijeme im šteka realizacija i daj Bože da tako bude i protiv nas - zaključio je Balajić.