Do naslova došli bez poraza u 20 odigranih kola i impresivnom gol razlikom (98:16) Foto: TTS Sport centar

Art Metali Junajted prvaci dva kola prije kraja

| 21.4.2016. u 14:34h | Objavljeno u Sport

Iako su još preostala dva kola do kraja prvenstva, ekipa Art Metala Junajted je osvojila naslov prvaka Mininogometne lige Varaždina koja se igra ponedjeljkom na terenima TTS Sport centra.

Do naslova su došli pobjedom 5:2 u 20. kolu protiv ekipe SKIDZ-a. U dosadašnjih 20 kola su osvojili 56 bodova (18 pobjeda i dva remija) s impresivnom gol razlikom (98:16). To je osam bodova prednosti ispred ekipe Črešnjeva sa 48 bodova na drugom mjestu koji su također slavili u 20. kolu protiv SZ FOI-ja 4:3. Na trećem mjestu je prošlogodišnji prvak Auto Lončar & Ducati Komponenti sa 44 osvojena boda koji je u ovom kolu izgubio od MNK Kneginec 5:1. U preostalim utakmicama, Fotex je svladao Indio 5:3, Auto Florjanić je pobijedio Ekipu 2:1, a Smash je upisao 5:0 pobjedu bez borbe protiv Lumoxa.

Pobjednik lige je tako izborio nastup na završnici Državnog prvenstva u mininogometu gdje će igrati protiv drugih osvajača mininogometnih liga. Na završnicu DP-a će se plasirati i pobjednik mininogometnog Kupa koji će se održati tjedan nakon zadnjeg kola lige. Pravila Kupa ista su kao i prošle godine, odnosno igrat će se utakmice na ispadanje. Ukoliko vremenske prilike to dozvole, Kup će se igrati na vanjskom terenu TTS Sport centra.

Sve momčadi koje su članice lige imaju pravo igrati Kup besplatno, a sve dodatne momčadi koje se žele uključiti u Kup moraju platiti kotizaciju u iznosu od 150 kn. Prijave za Kup primaju se do 5. svibnja na 091 5065 273  (Zdravko Begičević), na tel. 042/490-850 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..