Varaždinski sastav je aktualni mininogometni prvak Hrvatske Foto: Art Metali Junajted

Art Metali Junajted ovog petka nastupaju u mininogometnoj Ligi prvaka

| 21.9.2016. u 15:31h | Objavljeno u Sport

Iako je najavljeno da zbog finacijskih razloga varaždinska mininogometna momčad Art Metali Junajted, aktualni mininogometni prvaci Hrvatske, neće nastupiti na ovogodišnjem premijernom izdanju mininogometne Lige prvaka koje se održava od 23. do 25. rujna, dogodio se preokret. U zadnji čas uspjeli su prikupiti sredstva, te ovaj petak odlaze u Maribor gdje će se održati natjecanje.

-Mi smo ranije imali ponuda od političkih opcija da idemo na natjecanje, ali nismo to htjeli ni pod koju cijenu. Na kraju smo se malo još jače pokrenuli i ipak su neki sponzori i prijatelji kluba uskočili tako da smo na kraju uspjeli skupiti dovoljno sredstava - rekao je voditelj kluba Dalibor Leskovar.

Varaždinski predstavnik će nastupiti u skupini N gdje će im protivnici biti Old Boys iz Rumunjske, HSC Inter Graz iz Austrije i Standart iz Kazahstana

-Gledali smo neke videomaterijale i vidjeli smo da je riječ o dobrim ekipama. Ne znam u kojem će sastavima oni doći. To ćemo vidjeti na licu mjesta, ali znamo da je riječ o vrlo kvalitetnim ekipama. Minimalni cilj je da prođemo skupinu, a sve nakon toga ćemo vidjeti kako će ići. Sve će ovisti i o ždrijebu, kako će nam se poklopiti. Ovo je premijerno izdanje natjecanja i ne znamo zapravo što možemo očekivati - rekao je Leskovar.