Amanda Mlinarić i Alen Remar u društvu predsjednika Varaždinskog streličarskog kluba Tomislava Mlinarića (lijevo)

Amandi Mlinarić i Alenu Remaru poziv za Archery Berlin Open 2015.

| 4.11.2015. u 09:17h | Objavljeno u Sport

Dvoje članova Varaždinskog streličarskog kluba Amanda Mlinarić i Alen Remar pozvani su od Hrvatskog streličarskog saveza u ekipu streličarske reprezentacije Hrvatske, koja će nastupiti na jednom od najvećih svjetskih dvoranskih turnira Archery Berlin Open 2015. Nastupit će konkurenciji petstotinjak najboljih streličara iz cijelog svijeta, a turnir će održati od 11. do 13. prosinca ove godine u Berlinu.

Mlinarić i Remar prepoznati su od strane Hrvatskog streličarskog saveza kao najperspektivniji mladi streličari u Hrvatskoj, te su dobili šansu da u konkurenciji najboljih svjetskih streličara provjere svoje vještine i mogućnosti. Oboje članova VSK-a već su nastupali ove godine za hrvatsku reprezentaciju i bili su odlično plasirani.

Remar je jedini streličar iz Hrvatske koji je nastupio u sastavu kadetske, juniorske i seniorske reprezentacije, te je kao reprezentativac sudjelovao i na metnim i na field natjecanjima, dok četrnasetogodišnja Mlinarić već ima i medalje s Europskog prvenstva mladih, te upečatljiv nastup na največem svjetskom dvoranskom turniru u francuskom Nimesu, gdje je zauzela 4. mjesto.

Oboje streličara Varaždinskog streličarskog kluba su i ovogodišnji pobjednici Central Europen Cupa, svaki u svojoj konkurenciji.