Alen Runac je bio dopredsjednik u prošlom sazivu Zajednice Foto: Krešimir Đurić

Alen Runac novi predsjednik Zajednice sportskih udruga

| 27.4.2016. u 20:36h | Objavljeno u Sport

Na današnjoj 25. Izbornoj sjednici Zajednice sportskih udruga grada Varaždina koja se održala u palači Herzer, Alen Runac (predsjednik Hrvačkog kluba Vindija) je jednoglasno izabran za predsjednika Zajednice, nakon što je dosadašnji predsjednik u prošla dva saziva Skupštine, Goran Vučetić, prethodno najavio da se više neće kandidirati za tu poziciju. Alen Runac je bio jedini kandidat na danšnjoj sjednici Zajednice.

-Ja osobno sam ponosan na ukupni rad koji je napravio saziv izvršnog odbor koji sam vodio. Ostavljamo "mladu" u vrlo dobrom stanju i u financijskom, organizacijskom te u svakom pogledu. Ostat ću raditi u okviru izvršnog odbora. Kada preuzmeš neki križ onda ga i nosiš do kraja - rekao je Vučetić.

-Meni je drago da su me kolege odabrale jer radi se uglavnom o predsjednicima klubova, ljudi koji vode klubove poput mene i čast mi je da su me odabrali za predsjednika. Oni znaju moj dosadašnji rad i smatrali su da je bio dovoljno dobar - rekao je Runac.

Osim predsjednika, jednoglasno su izabrani članovi Izvršnog odbora i to Saša Vojnović, Božidar Crnković, Goran Vučetić, Boris Zernec, Mario Šobak, Damir Belaj, Dubravko Banek i Damir Martinčević, a za Nadzorni odbor su jednoglasno izabrani Zvonimir Kušter, Željko Vukotić i Marinko Šipoš.