4. NL Čk-Vž Foto: Dražen Novosel

4. NL Čk-Vž: Ivančica bolja u županijskom derbiju, Zelengaj do boda kod Omladinca (NSR)

| 15.8.2020. u 20:52h | Objavljeno u Sport

Domaći predstavnici Četvrte nogometne lige skupina Čakovec-Varaždin su u današnjem 1. kolu novog prvenstva stigli do sva tri ishoda.

Ivančica je na domaćem terenu u Ivancu u županijskom derbiju svladala Dubravku Zagorac 2:0 golovima Tomislava Jagića u 18. i Nikole Kolareka u 63. minuti susreta.

Zelengaj je na gostovanju kod Omladinca uzeo bod. Golove za Zelengaj su zabili Ernest Horvat u 30. za 1:1 i Valentino Mlakar u 45. minuti iz kaznenog udarca za 2:2. Zoran Ivančić, trener Zelengaja, je u 64. minuti zbog prigovaranja na odluku suca dobio javnu opomenu.

Nedeljanec je izgubio na gostovanju kod Dinama iz Palovca 3:1. Jedini gol za Nedeljanec je zabio Vladimir Mesec u 30. minuti susreta. U jedinom susretu bez domaćih predstavnika, Mladost (SM) je svladala Slogu iz Čakovca sa 6:3.

U nedjelju, Plitvica iz Gojanca na domaćem terenu dočekuje Bednju iz Beletinca, Jalžabet će biti domaćin Centrometalu, Dinamo iz Domašinca će ugostiti Nedelišće.

Jedini susret koji se neće odigrati ovog vikenda je susret u kojem će Međimurec ugostiti Mladost Komet, a igrat će u srijedu.

Sve utakmice počinju u 17:30 sati.