3. Blagdanski turnir u parovima: U Ludbregu se opet natjecalo u badmintonu Foto: BK Centrum Mundi

3. Blagdanski turnir u parovima: U Ludbregu se opet natjecalo u badmintonu

Varaždinske vijesti | 21.12.2021. u 09:23h | Objavljeno u Sport

Badminton klub "Centrum Mundi" organizirao je u nedjelju turnir u mješovitim i muškim parovima.

Treće izdanje ovog blagdanskog turnira odigralo se nakon prošlogodišnje stanke. Nastupili su igrači i igračice iz Ludbrega i okolice, Preloga i Varaždina, neki su već postali tradicionalni gosti na ovom turniru.

Korona je prekidala treninge u dvorani u nekoliko navrata, pauze su odradile svoje, ali to se nije odrazilo na turnir. 19 igračica i igrača odmjerilo je snagu i vještine u jednom od najbržih i najpopularnijih sportova u svijetu. Pojedini su mečevi završavali nakon 15-ak minuta, a neki su se odvukli na tri seta.

Na kraju, zlato su ponosno odnijeli Nenad Levanić i Ivan Frančić iz BK "Centrum Mundi" Ludbreg, dok su najbolji u mješovitim parovima bili A. Čeh iz Varaždina i F. Frančić iz Preloga.

Nakon turnira uslijedilo je druženje.

- Nije nam toliko važan sjaj odličja, već druženje i želja da na kraju godine okrunimo trud i rad. Ove godine i nije bilo nekih turnira u okolici pa se već svi zaželjeli nadmetanja, a napredak kod igrača je vidljiv. Drago mi je da nam se nakon osam godina organiziranog igranja badmintona u Ludbregu i dalje priključuju novi ljubitelji ovog sporta. Interesa ima, a u dvorani sve manje mjesta. Hvala svim igračicama i igračima na turniru, hvala sponzoru Opremi-Pit, čestitam osvajačima medalja. Vidimo se dogodine - izjavio je Milivoj Dretar, predsjednik BK "Centrum Mundi" Ludbreg.