Women`s & Men`s week u RIA HOME

Sponzorirani članak | 14.7.2017. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Od 17. do 22.07.2017. u RIA HOME pripremili su Women`s week gdje prije svega žele ženama pokazati način dekoriranja, uređivanja i stilskog izražavanja u prostoru.
Salon namještaja RIA HOME od početka njeguje jedan profinjen i romantičan stil u kombinaciji sa modernim bojama i dezenima.
Dekorativni jastuci u svim kombinacijama boja u kompletu sa kvalitetnim sjedećim garniturama, dekicama, vazama, cvijećem i ostalim dekoracijama, Vašem domu daju posebnu toplinu i eleganciju sa stilom. Uz poneki stih ili mudru izreku oslikanu na zidu pomoću šablona za oslikavanje zidova iz programa Ria Art Line, Vaš će dom ili ured zasjati jednom posebnom energijom koju ste do sada gledali samo u prelijepim katalozima. Retro u kombinaciji s modernim opet je u modi, a RIA HOME salon namještaja upravo je mjesto u kojem spoja ova dva stila ne nedostaje.
RIA HOME njeguje posebnu tradiciju pristupu kupcu pa u skladu s time konstanto organiziraju tematske tjedne, mjesece, dane. Tako u Women`s weeku koji se održava od 17. do 22.07.2017. svim ženama poklanjaju dodatnih 5 % popusta na kompletan iznos računa.
Od 24. do 29.07.2017. isto tako pripremili su i Men`s week u kojem su tjedan posvetili muškarcima koji drže do sebe, do svog stila i elegancije. Uz poseban izbor savršenih fotelja za odmor, kao stvorenih za urbanog i prezaposlenog muškarca, posebnu pažnju posvetili su i kvalitetnom izboru sjedećih garnitura, blagovaonskih stolova, stolica od punog drva, vrhunske obrade i dizajna.
Kako bi nagradili i muškarce kojima je kupovina jedna od posljednjih stvari koje žele raditi, tijekom Men`s week-a, poklanjaju im dodatnih 5 % popusta na kompletan asortiman.
Uz redovne popuste od 20 % za gotovinsko plaćanje i 10 % za kartično plaćanje, dodatnih 5 % je zaista lijep poklon kojeg valja iskoristiti.
Planirajte svoje preuređenje i stilsko uređenje već sada i iskoristite pogodnosti.
Imate potrebu za prekrasnim, originalnim i malo drugačijim poklonom, budite sigurni da je ovo mjesto gdje ćete pronaći sve to za umjeren buđet.
RIA HOME salon je namještaja koji će Vas zaista ugodno iznenaditi i jednostavno mamiti na posjetu svaki tjedan, vidjeti što ima novo, jer svoj asortiman tjedno nadopunjavaju i mijenjaju, prateći i stvarajući trendove!

Označeno u