Vodimo vas na ručak u restoran Bedem na Dan žena

Napisao/la: V.V. -

Pred nama je Dan žena, popularni "osmi mart", a mi u suradnji s varaždinskim restoranom Bedem vodimo dvije osobe na ručak u prekrasni restoran uz Stari grad.

Sve što trebate učinite je u komentar ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) posebnu ženu u svom životu s kojom želite ići na ručak na Dan žena, u srijedu 8. ožujka, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike.

Dobitnike ćemo objaviti u utorak 7. ožujka u 12 sati na našim mrežnim stranicama i Facebooku.

Dobitnike će u restoranu Bedem čekati za njih posebno osmišljen meni, koji dobitnici mogu iskoristiti 8. ožujka do 16 sati.

 O3A3090

Podsjetimo, ovo nije prvi put da vas vodmo u Bedem. Na Dan zaljubljenih smo na valentinovski ručak vodili Marka Trakoštanca i Sanju Sodar koji su nam javili da su uživali te da ih je oduševio poseban meni.

- Dobili smo meni u četiri slijeda. Prvo je bila habsburška juha s piletinom i gljivama, pa toplo predjelo jastučic od tijesta punjen paštetom od guščje jetre u umaku od vrganja. Za glavno jelo bio je steak, pečena puretina punjena sa gorgonzolom i umotana u pancetu, i jos neki prilog koji nisam zapamtio:) Za desert, je bio cheescake s preljevom od šumskog voća, mousse od čokolade i kuglica sladoleda od lješnjaka - kazao nam je Marko Trakoštanec.

Nama zvuči jako fino i vjerujemo da će tako biti i za Dan žena.

Igrajte se s nama i sretno!

Utvrda vrhunske hrane

Restoran Bedem pokrenula su dva prepoznatljiva kuhara, Anđelko Levanić i Zlatko Novak, koji su izgradili svoj kulinarski identitet kao najosebujniji sudionici varaždinske gastronomske pozornice.

Jela koja pripremaju temelje se na podlozi istraživanja originalnih lokalnih recepata uz tehnički savršenu i maštovitu uporabu najboljih namirnica, posebno ovdašnjih te ih stavljaju u poziciju kreatora i predvodnika nove varaždinske kuhinje, temeljene na načelima vrhunske gastronomije, tradiciji lokalnih jela i namirnica oplemenjenih primjenom najnovijih svjetskih trendova i tehnika u pripravi hrane.

 14102589 501514626707939 8313676514973546761 n

Također, smatraju da kuhinja mora biti visoko autorska kako bi se i svakodnevna domaća jela pretvorila u gastronomske spektakle. Svoj prvi samostalni restoran, iz navedenih razloga, doživljavaju kao varaždinsku utvrdu vrhunske hrane:)

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.