Samir Toplak i Ivan Nevistić na druženju s novinarima uoči gostovanje u Osijeku Foto: Dražen Novosel

Varaždin danas u Gradskom vrtu, a Nevistić ističe: Vjerujem da možemo nešto izvući

| 7.3.2020. u 10:45h | Objavljeno u Sport

- Osijek ima velike ambicije, vjerojatno žele biti drugi, ali ih baš ne ide ove sezone i moraju pobjeđivati u svim utakmicama koje im dolaze. Isto tako i mi se borimo za život i moramo ići izvuči najbolje što možemo, na svakom susretu moramo ići po bod ili sva tri. Obje će momčadi danas biti motivirane i idemo igrati najbolje što možemo i vjerujem da možemo nešto izvući. Konačno protiv Osijeka smo do sada dva puta odigrali neriješeno, tako da se imamo pravo nadati - rekao je vratar Varaždina Ivan Nevistić uoči današnjeg gostovanja na stadionu u Gradskom vrtu i utakmice s Osijekom u sklopu 26. kola HT Prve lige, koja će početio u 17 sati i 30 minuta.

Osijek u svojim redovima ima nekoliko kvalitetnih pojedinaca, kao i prvog strijelca lige, no to nije prepreka da Varaždin i danas ne pokuša ponovno osvojiti bod(ove).

- Dobro ih poznajem budući da sam iz tog kraja, svak aekipa koja je u vrhu tablice ima kvalitetnije pojedince, ali ne trebamo se mi njih bojati, već se trebamo skoncentrirati na sebe - zaključio je Nevistić. Zbog žutih kartona u sastavu Varaždina danas neće biti Benka, Kolarića i Mamića.

- Osijek mi je jako poznata ekipa, izuzetno kvalitetna ekipa, skup pojedinaca, pri čemu jedino protiv velikih pokazuju momčadsku igru i pobjeđuju ili osvajaju bodove, dok protiv slabijih od sebe sve rješavaju na individualnu kvalitetu i daju ti igrati u određenim trenucima. Nisu momčad koja će te mljeti, jer vole igrati i nadigravati se i samo je pitanje koliko ćemo imati samopouzdanja i biti precizni u pasevima jer sigurno ćemo imati  šanse, samo je pitanje koliko ćemo ih iskoristiti i koliko ćemo biti sigurni u obrani - rekao je trener Varaždina Samir Toplak.