UDRI PO PEDALI: Treća godina za redom, četvrta biciklijada po redu

Sponzorirano | 8.7.2019. u 13:10h | Objavljeno u Sponzorirano

Za sve ljubitelje kvalitetno provedenog nedjeljnog popodneva, rekreacije na dva kotača, druženja i dobre zabave, LifeClass Terme Sveti Martin zajedno s partnerima Aquila Fitness Centar iz Čakovca i TTS Sport Centar Varaždin iz Varaždina organiziraju svoju već sad tradicionalnu biciklijadu.

Nebitno jeste li rekreativac ili profesionalac, rezervirajte nedjelju, 14. srpnja, za ležernu vožnju biciklom uz ekipu koja je spremna za dobru vikend rekreaciju.

Start je u 9 sati u Varaždinu, ispred Maraschino Craft bara u TTS Sport Centru Varaždin, a pedalira se sve do Termi Sveti Martin uz kontrolne točke u Aquila Fitness Centru u Čakovcu u 10 sati te Murskome Središću, točnije Caffe baru Jama u 11 sati.

Osim graha, na cilju sve sudionike čeka i kupanje na bazenima uz kupon 1+1 gratis. Svi posjetitelji se, osim kupanjem, mogu osvježiti i domaćim sokom OPG-a Hažić.

LifeClass Terme Sveti Martin časte sve sudionike grahom. No, svi oni koji žele mogu iznos od 10 kuna ubaciti u našu kutijicu jer sav prikupljeni iznos za grah Terme doniraju udruzi za zaštitu mačaka Udruga Sklonište dobrote.

Time, osim vlastitom tijelu, pomažete i malim macama kojima je potrebna velika pomoć.