Učenje stranih jezika online ili uživo u Školi stranih jezika – Žiger

Sponzorirani članak | 1.2.2021. u 08:24h | Objavljeno u Sponzorirano

Trenutno su u tijeku upisi u programe učenja stranih jezika, hrvatskog jezika za strance te Alohe – mentalne aritmetike za najmlađe.

Koji oblici nastave su u ponudi?

U ponudi je online nastava, nastava u učionici i kombinirana nastava. 

Intenzitet nastave dijeli se na redovne programe 1 ili 2 puta tjedno za polaznike od predškolske do umirovljeničke dobi.

Nastava može biti u grupama ili individualna - skrojena po mjeri polaznika gdje polaznik određuje tempo, teme i trajanje programa.

Bojim se online nastave, je li ona zaista učinkovita?

Nastavnici Škole stranih jezika – Žiger vrlo su kvalitetno osposobljeni za online rad te nastava u virtualnim učionicama niti najmanje ne odudara od nastave u fizičkim učionicama. Više o samoj online nastavi možete pročitati u blogu na sljedećoj poveznici.

Ima li još kakvih novosti u Školi stranih jezika – Žiger?

Ima. Škola stranih jezika – Žiger je u sklopu EU projekta IKT u nastavi stranih jezika nabavila mnogo najmodernijih STEM uređaja i time postala jedna od najmodernije opremljenih škola stranih jezika u Hrvatskoj, a sve s razlogom kako bi nastavu učinila još zanimljivijom i učinkovitijom. Neki od uređaja su: Cubetto, robot pomoću kojeg djeca uče programiranju (na stranom jeziku) već od dobi od 3 godine, Ozobot, Osmo, SpheroBolt i mnogi drugi. Za sve ostale novosti možete pratiti blog i rubriku novosti na stranicama Škole Žiger. 

Što će se dogoditi, ako epidemiološka situacija ne dozvoli rad u učionicama?

U tom slučaju nastava se privremeno seli u virtualne učionice sve dok se okolnosti ne promijene i rad u fizičkim učionicama opet ne bude dozvoljen. Nastava u virtualnim učionicama odlično funkcionira, a svjedočanstva zadovoljnih polaznika možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Gubim li od nastave, ako sam u bolestan ili u samoizolaciji?

Ne, polaznik koji ne može fizički doći na nastavu može na nastavi sudjelovati preko računala. Svaki nastavnik svoju nastavu u učionici „emitira“ preko aplikacije Zoom te je nastavi moguće pristupiti bez obzira gdje se nalazili.

Kako se upisati?

Ispunite prijavni obrazac i očekujte poziv u kratkom roku. Ako ste početnik, biti ćete pozvani na dogovor početničke grupe, a imate li predznanje, biti ćete pozvani na kratko testiranje predznanja.   

                                        prijavni obrazac

Koji jezici se mogu naučiti? 

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju ENGLESKI, NJEMAČKI, TALIJANSKI, ŠPANJOLSKI, RUSKI, POLJSKI, SLOVENSKI, ŠVEDSKI valja spomenuti i redovite grupe HRVATSKOG JEZIKA za strance.

Stranci u Školi stranih jezika – Žiger mogu polagati i ispit za ostvarivanje prava na stalni boravak u Republici Hrvatskoj.

U ponudi je također i Aloha - mentalna aritmetika za predškolce i školarce. Aloha je program u kojem djeca uče mentalnu aritmetiku (računanje napamet) koristeći abakus ili na način da ga vizualiziraju; zbog toga mogu mentalne računske operacije izvršavati velikom brzinom. Mentalna aritmetika razvija analitičke i kreativne sposobnosti djece i pomaže razvoju obje moždane polutke. Djeca uključena u ALOHA program napreduju u učenju, pamćenju, imaju izuzetnu sposobnost pažnje i koncentracije. 

Iskoristite vrijeme, usavršite svoje znanje stranih jezika kroz bogate programe Škole stranih jezika - Žiger. Nemojte čekati, prijavite se već danas, a osoblje Škole Žiger će Vas pozvati u prvu dostupnu grupu.

Pratite zbivanja u Školi stranih jezika – Žiger i ne zaboravite lajkatiInstagram i Facebook stranicu.    Instagram   Facebook 

Steknite prednost. Naučite jezik. Kvalitetno.

Bez_naslova.jpg