ĐURIN CENTAR ROŠTILJA Imaju sve, “skoknite” do mesnice!

Varaždinske vijesti | 12.6.2020. u 20:00h | Objavljeno u Sponzorirano

S toplim i sunčanim vremenom počinje sezona roštiljanja, a upravo je u Varaždinu otvorena specijalizirana prodavaonica, jedina takve vrste u Hrvatskoj.Tamo možete pronaći zaista sve što je potrebno za roštiljanje, bilo u kući, na terasi ili pak na otvorenom. Riječ je o prodavaonici “Đurin centar roštilja”, koji je otvoren prije mjesec dana i nudi širok spektar proizvoda koji su potrebni onima željnima dobrog roštilja, kotlovine ili pak ukusnog paprikaša iz kotlića.

Jedini takav Centar u Hrvatskoj

Direktor Centra, Borna Đurin, kaže da se već duži niz godina u Varaždinu bave proizvodnjom jednog dijela asortimana, odnosno opreme za roštiljanje, kotolovinu i ražnjeve uz ponudu sve ostale opreme, što je rezultiralo širenjem i otvaranjem Centra.

- Imali smo distribuciju po maloprodajnim trgovinama diljem županije, ali i susjednim županijama: Međimurskoj, Krapinsko-zagorskoj, Koprivničko-križevačkoj, zapravo po cijelom sjeveru Hrvatske. Budući da smo iz godine u godinu povećavali broj artikala i proizvodnju odlučili smo otići korak dalje i otvoriti svoju maloprodaju. Sada smo jedini takav Centar s tako širokim asortimanom u Hrvatskoj. Inače postoje trgovine koje nude opremu, ali u pravilu to je samo određena vrsta opreme i oprema određenih proizvođača, dok mi na jednom mjestu nudimo apsolutno sve – od betonskih roštilja koje izlažemo u dvorištu Centra pa do dodatne opreme. I to ne samo u sezoni. Znači, cijele godine kod nas svatko može kupiti sve vrste roštilja i opreme koja je potrebna za kvalitetno roštiljanje, a imamo i neke specifičnosti - ukazuje direktor Đurin.

Specifičnosti bez obzira na sezonu

Naime, uz dobar roštilj, kotlovinu ili kotlić podrazumijeva se i fina piva, ali i dobra zimnica te ukusni umaci. Zato u Đurinovom centru roštilja možete pronaći kompletni asortiman pivovare “Međimurski lepi dečki”, njihovih 11 craft piva u boci i limenci, ali i proizvode brenda “Volim ljuto”.

- Jedini u Hrvatskoj nudimo kompletni asortiman brenda “Volim ljuto”. Kupci pri nama mogu kupiti razne vrste ljute zimnice, umake, grickalice, poklon pakete i svega što ljudi vole grickati uz jela s roštilja - kaže sugovornik, dodajući da svakom kupcu nakon posjeta njihovom Centru jedino preostaje “skoknuti” do mesnice po meso za roštilj.

Širok asortiman domaćih i stranih proizvoda

U Đurinovom centru roštilja, u Optujskoj ulici 86 u Varaždinu možete pronaći širok asortiman proizvoda hrvatskih proizvođača. Kako bi bili u potpunosti spremni za sezonu ovdje se možete opremiti kovanim pekama i ostalom kovanom opremom trogirskog proizvođača. Osim roštolja, nijedan pravi ljubitelj vatre neće zanemariti širok asortiman opreme za kotlovinu, ražnjeva, opreme za ražanj, kotlića, stalaka za kotlić.

Uz domaće proizvode, tamo možete pronaći i španjolske plamenike i roštilje, kao i Weberov asortiman. Osim onih na ugljen, nude i roštilje prikladne za balkone ili zatvorene prostore koji rade na plin ili struju. Nemojte zaboraviti ni na ugljen, brikete, potpaljivače, kao ni na dodatnu opremu poput termometara, pribor za roštiljanje, zaštitnu opremu, navlake i slično. Idealan dar za svakog ljubitelja grila i roštilja.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 17 sati.