Sretnom dobitniku Denisu Baumanu dodijeljen Peugeot 208: Izdvojite minutu i ispunite listić Foto: Viktor Hranić

Sretnom dobitniku Denisu Baumanu dodijeljen Peugeot 208: Izdvojite minutu i ispunite listić

Sponzorirani članak | 21.7.2020. u 16:05h | Objavljeno u Sponzorirano

Uručenjem glavne nagrade prošle srijede 15. srpnja, automobila marke Peugeot 208, kod megamarketa Kitro Varaždina u Ulici Mihovila Pavleka Miškine 53 u Varaždinu, okončana je nagradna iga koja se odvijala od 1. ožujka do 31. svibnja ove godine. Sretni dobitnik je bio Denis Bauman iz Koprivnice.

- Puno sam kupovao u Kitrou. Svaki dan. Ujutro i popodne. Nije trebalo puno, samo ispuniti papirić i što bude, bude. Ja i cijela moja obitelj kupuju u našoj poslovnici. Jeftino je, pogodno za sve i ima svega. Osoblje je uvijek ljubazno i prijazno. Nisam se nadao da ću osvojiti i nisam vjerovao da će se to meni ostvariti, a poslije kada sam vidio na objavi Facebook stranice trebalo mi je vremena da shvatim da sam ja to osvojio. Nikada nisam osvojio ovako veliku nagradu - rekao je Bauman kod preuzimanja svog novog automobila.

Naravno, auto nije bila jedina vrijedna nagrada koju je podijelio Kitro, još je petero sretnih dobitnika dobilo poklon bonove u iznosu od 1000 kuna, a 10 njih je osvojilo poklon bonove u iznosu od 500 kuna.

- Mi često organiziramo nagradne igre i nagrađujemo naše vjerne kupce. U prijašnjim nagradnim igrama, kupci su imali prilike osvojiti Audi A3 te automobile marki Renault i Citroen, dobili su putovanja po Europi, tretmane u wellness centrima te proizvode iz bijele tehnike kao i mnoge druge nagrade. Imali smo veliki broj pristiglih kupona za ovu nagradu, a sami kupci su sudjelovali u izvlačenju - rekla je Bernarda Kramar, predstavnica Kitro Varaždina.

Tek je završila jedna, a već su dvije nove u tijeku, “U Kitro svrati i s ELEKTRIČNIM BICIKLOM se vrati” u kojoj je glavna nagrada sve popularniji električni bicikl te “U Kitro-u kupi i wellness odmor pokupi” gdju su glavne nagrade tri wellness odmora.

Nagradne igre su već u tijeku od 15. lipnja, a trajat će sve do 31. srpnja. Kupnjom u minimalnom iznosu od 50 kuna kupac ostvaruje pravo na sudjelovanje u igri.

- Ne odbijajte priliku, izdvojite minutu i ispunite listić i što bude bude - poručio je kupcima sretni dobitnik auta Denis Bauman. Za više informacija o novoj nagradnoj igri posjetite stranice Kitro Varaždina.

Kitro_nagradna_igra_5.jpg

Kitro_nagradna_igra_4.jpg

Kitro_nagradna_igra_3.jpg

Kitro_nagradna_igra_1.jpg