Škola brzog čitanja i mudrog učenja - vještine budućnosti!

Sponzorirani članak | 22.9.2020. u 10:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Varaždinu vrlo uspješno djeluje već godinu dana. Trenutno traju upisi novih polaznika u grupe učenika, kao i studenata i odraslih, a osim u Varaždinu, ove jeseni kreće i u Ivancu.

Ova međunarodna škola dobitnik je priznanja za izniman doprinos obrazovanju u regiji. Svojim polaznicima treneri Škole omogućavaju stjecanje znanja o učinkovitijem učenju, tehnike brzog čitanja s boljim razumijevanjem, te lakog i dugotrajnog pamćenja. Rezultati korištenja niza atraktivnih tehnika su: lakše učenje, brže spremanje ispita, bolje ocjene, više vremena za slobodne aktivnosti, a sve uz 4x brže čitanje i 3x lakše pamćenje.

Razvoj vještina učinkovitog učenja, brza i laka prilagodba na različite uvjete učenja ili rada, samoorganizacija učenja i brzo usvajanje novih i izazovnih zadataka, samo su neki od aspekata cjeloživotnog učenja, koje intenzivno trenira ova uspješna Škola.

Organiziraju se i edukacije za odrasle, kao i in-house treninzi za usvajanje vještina učinkovitog upravljanja i maksimalnu efikasnost u radu.

Program Škole brzog čitanja i mudrog učenja za učenike traje 6 mjeseci, dok za studente i odrasle traje 3 mjeseca.

Mudro učenje - Od prvog koraka - program je ove škole, namijenjen djeci u prvom i drugom razredu osnovne škole. Njime se napose potiče razvoj specifičnih vještina pisanja, čitanja i računanja. Savladavaju se teškoće na razini formiranja rukopisa, matematičke vještine usvajaju se do rutine, a kroz dinamične igrovne aktivnosti razvija se natjecateljski duh. Sve ovo jača samopouzdanje, fokus i koncentraciju, čime ulazak u školski svijet djeci čini značajno lakšim.

Prijave i besplatne info radionice za sve programe: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091/6763363, Jalkovečka 98/i, Varaždin.

Učiti je lako, mi znamo kako!