Pripremite se za zimu i prijeđite na zimske gume već sada u Gumimpexu

| 11.10.2019. u 08:01h | Objavljeno u Sponzorirano

GUMIIMPEX-GRP nepunih 50 godina pridonosi sigurnosti vozača u prometu. Stoga valja poslušati stručne savjete specijalista za gume i na vrijeme pripremiti svoje vozilo za otežane zimske uvjete.

Što su to zimske gume: Ključne razlike između ljetnih i zimskih guma

Zimske gume posebno su namijenjene za niske temperature jer u tim uvjetima jamče najbolje držanje ceste i trakciju. Niskim temperaturama smatraju se svi vremenski uvjeti u kojima temperatura padne ispod 7ºC . Na tim niskim temperaturama zimske se gume ponašaju bolje od običnih ne samo po pitanju trakcije, već i po pitanju držanja ceste u zavojima i kočenja.

Već pri temperaturi od 7ºC, a osobito na nižim temperaturama, samo su zimske gume dovoljno elastične da dobro prianjaju uz podlogu jer su napravljene od mekše gumene smjese. Zimske gume imaju na blokovima gaznog sloja i do pet puta više lamela i kanala nego ljetne, što je za snijeg i bljuzgavicu nezamjenjiva prednost.

Najvažnije je da zimi vozite isključivo na zimskim gumama.
Zakon u Hrvatskoj propisuje obaveznu zimsku opremu od 15.11. tekuće do 15.04. sljedeće godine. Izbjegnite gužve koje će nastati uoči zakonskog roka za zimsku opremu i montirajte zimske gume što prije.

Stručne savjete potražite u Gumiimpex-GRP vulkanizerskom servisu:
Gumiimpex-GRP d.o.o.
P. Miškine 64c, 42000 Varaždin
Tel: 042 404 533, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme: pon – pet 7-18h i sub 7-13h

U skolpu vulkanizerskog servisa organizirana je i prodaja guma gdje možete nabaviti gume za putnička i teretna vozila, autobuse, radne strojeve, traktore i viličare. U ponudi su i aluminijski i čelični naplatci.

GUMIIMPEX-GRP je vodeći distributer automobilskih guma u Hrvatskoj. Uz širok izbor dimenzija i profila svih vrsta guma, te odlične cijene zimskih guma, vozači mogu koristiti i povoljne uvjete plaćanja – na rate, bez kamata.

Posjetite Gumiimpex webshop i saznajte sve informacije o gumama.
Zanima Vas cijena, ponuda, kvaliteta guma…sve to možete saznati na Gumiimpex webshopu; www.gumiimpex.com.
Očekuje vas preko 2.000 različitih dimenzija guma.
Sigurna i pouzdana kupovina pravi je užitak zbog jednostavnog naručivanja, plaćanja i dostave.