FOTO: Otvorenje renoviranog Prodajnog centra Đurkin uz super popuste Foto: Prodajni centar Đurkin

FOTO: Otvorenje renoviranog Prodajnog centra Đurkin uz super popuste

Sponzorirani članak | 25.4.2019. u 09:36h | Objavljeno u Sponzorirano

Danas, u četvrtak, 25. travnja, svoja je vrata otvario novouređeni Prodajni centar Đurkin. Tijekom velikog otvorenja, koje se nastavlja i u petak te subotu, očekuju vas super popusti do čak 50 posto, prekrasni pokloni te stručni savjeti koje je uvijek dobro iskoristiti.

Tvrtka Đurkin d.o.o. osnovana je 1990. godine, a proizašla je iz obrta kojeg je vlasnik Zlatko Đurkin pokrenuo davne 1983. Djelatnosti su izvođenje radova u nisko i visoko gradnji, veleprodaja i maloprodaja specijalizirane robe za grijanje i hlađenje, ventilaciju, vodovod i kanalizaciju, sanitarne opreme i keramike te elektromaterijal i rasvjetna tijela.

Prodajni centar Đurkin na sadašnjoj adresi posluje od 2003. na 3.000m2 sa skladišnim prostorom, a danas ponosno predstavljaju novoobnovljeni prostor s posebnim naglaskom na izložbeni salon keramike i sanitarija gdje vjerno ilustriraju ambijente proizvoda europskih proizvođača uz ponudu vlastite usluge dizajna i postavljanja keramičkih pločica i sanitarne opreme u vaše oaze opuštanja.

Također  naglasak su stavili na odjel elektromaterijala i rasvjetnih tijela gdje uz stručne savjete nude pametna rješenja za opremanje svakog doma. Na ostalim odjelima svaki profesionalni majstor ili pak hobi majstor može pronaći apsolutno sve potrebno za radove kako u javnim objektima tako i u privatnim.

Prednost im je u tome što svaki kupac može dobiti individualan pristup, a što zahtijeva veliki angažman s njihove strane u smislu vremena, stručnosti, kvalitete, a sve u skladu s potrebama i željama kupaca. Uz stručne savjete, vlastita rješenja i postprodajne usluge kupci se u Prodajnom centru Đurkin osjećaju zadovoljno i sigurno, stoga im hvala što ih smatraju pouzdanim partnerom i što ih vjerno prate već više od 15 godina.

U ova tri dana za kupce su pripremili raznovrsne akcije s čak do 50% popusta, na svakom odjelu imaju i stručne prezentere koji predstavljaju svoje proizvode i od kojih kupci mogu saznati novitete u materijalima i izvođenju radova.
Naravno, kupci će dobiti i prigodne poklone, a mogu se počastiti i slavljeničkom gastroponudom u dvorištu.

Posjetite Prodajni centar Đurkin u Čakovcu u ulici Braće Graner 1 i pronađite proizvode vrhunske kvalitete po pristupačnim cijenama.

Durkin-15.jpg

Galerija slika