Obiteljska Lumini srijeda za Dan žena

V.V. | 7.3.2017. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Na Dan žena Obiteljska Lumini srijeda posebno je usmjerena na ljepši spol

U srijedu, 8. ožujka, nova je Obiteljska Lumini srijeda, dan u mjesecu kada trgovine centra Lumini posjetiteljima pružaju posebne pogodnosti.
Budući da ova pada na Dan žena, u akciju su se uključile mnoge trgovine sa ženskom odjećom. U Bershki će dio nove kolekcije prigodno biti snižen čak 50 posto. Benetton na cijelu novu kolekciju nudi 15 posto popusta, a jednaki popust može se dobiti u trgovini s. Oliver pri kupnji dva ili više proizvoda. U Galebu će se dio ženskog donjeg rublja moći kupiti uz popust od 30 posto. U Europi 92 popusti će se kretati između 5 i 15 posto, a Galileo omogućuje 20 posto popusta pri kupnji dva proizvoda te 30 posto za veći broj njih. Zaljubljenike u sport i rekreaciju razveselit će popusti od 20 posto na dio nove kolekcije u Tomas Sportu i Sport Visionu.
Pravi je trenutak i za kupnju modnih dodataka. Ghetaldus daje 30 posto popusta na cjelokupni asortiman sunčanih naočala, a Watch centar 20 posto popusta pri gotovinskom plaćanju ženskih satova i nakita marke Guess.
U Farmaciji su brojni proizvodi sniženi od 15 do 30 posto, a u dm-u će se odabrani mirisi moći kupiti uz popust od 40 posto.
Posteljina.hr nudi popust do 50 posto na dio asortimana, a u borbu protiv proljetnog umora uključuje se i Vitapur s popustom od 25 posto na cijeli asortiman. Zoo City pak omogućuje 10 posto popusta na ležajeve i jastuke za pse i mačke.
Zahvaljujući Obiteljskoj Lumini srijedi djeca mogu po povoljnijim cijenama proširiti svoj vozni park. Tricikli, guralice i kolica za igru u Baby centru će biti sniženi 15 %. Za male hodače dobra je vijest da je dio asortimana u Cicibanu snižen 30 posto.
Mladim pak kreativcima u srijedu je idealno odredište igraonica Twister. Tamo će se od 16 do 18 sati održati kreativna radionica „Cvijeće cvijeću“. U sklopu nje djeca će naučiti izrađivati čestitke te buketiće cvijeća od raznovrsnih materijala.
Oni koji preferiraju pravo cvijeće, mogu posjetiti štand tvrtke Inter AG gdje ih trenutačno očekuje velik izbor živoga proljetnog cvijeća poput jaglaca i zumbula.