Krenula su zimska sniženja u Trgovačkom centru Lumini

VV | 27.12.2020. u 19:45h | Objavljeno u Sponzorirano

Prošao je Božić koji smo ove godine ipak malo drugačije proveli. S novim normalnim možda niste u krugu obitelji na Badnjak svi zajedno otvarali darove, pekli kolačiće i pjevali božićne pjesme, ali se svi nadamo kako je ovaj Božić iza nas zadnji takav.


Sada je došlo vrijeme da i sami sebe nagradite! Sigurni smo da vam ovi blagdani nisu lako "pali", ali će vas zato razveseliti vijest da je u Trgovačkom centru Lumini počelo zimsko sniženje za bolje raspoloženje!


Sve o čemu ste maštali pod borom, sada je puno dostupnije. Od odjeće, obuće, modnih dodataka i opreme za dom, stylish robice i cipelica za najmlađe, najmodernijih gadgeta za geekove u obitelji, pa do neophodnih sitnica za kućne ljubimce - sve to čeka vas sa sniženim cijenama.

Kako bi zimu proveli što opremljeniji i spremniji, pripremili smo brojne super popuste koje ne smijete propustiti! U našim brojnim trgovinama čekaju vas prave shopping poslastice, a sniženja će padati do čak 70 posto.

Zimsko_sniženje_Lumini.jpg

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

Sretne i zdrave blagdane želi vam vaš Trgovački centar Lumini!

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.