Kitro nagradna igra: Dobitniku Citroena C3 uručeni ključevi

Sponzorirani članak | 14.1.2021. u 11:39h | Objavljeno u Sponzorirano

Nakon što su prošle godine organizirali čak tri nagradne igre, dvije u kojima je glavna nagrada bila auto, u posljednjoj trećoj nagradnoj igri “U Kitro svrati i s Citroënom C3 se doma vrati” koja je trajala od 15. rujna do 15. prosinca i imala izvlačenje prošle godine na Badnjak 24. prosinca.

- Uz to su još dodijeljene i druge vrijedne nagrade, a to su poklon bon od 15 tisuća kuna, poklon bon od 10 tisuća kuna, perilica rublja i televizor. Prošle godine smo imali tri nagradne igre sveukupno, prva je bila za Uskrs gdje je glavna nagrada bila Peugeot 206, a na ljetnoj su glavne nagrade bile wellness tretmani i električni bicikli. Bitno nam je da na taj način imamo veliki odaziv kupaca i važno nam je da to radimo u dobroj suradnji s našim dobavljačima. Isto tako nam je bilo bitno da smo bili u regijama gdje su nam manje prodavaonice - rekla je predstavnica Kitroa.

Osim toga su početkom godine isto tako organizirali i humanitarnu donaciju za građane pogođene potresom u Petrinji, Sisku, Glini i okolici. Donirali su prehrambene, higijenske i dječje proizvode koji su trenutno u ovoj strašnoj situaciji najpotrebniji. Donacija je dostavljena u Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin.

- Ove godine je proslava 30. godišnjice poduzeća TP Varaždin i sigurno je da ćemo nastaviti s novim nagradnim igrama - rekla je predstavnica Kitroa.

Glavna nagrada je došla u ruke Vladimira Stolnika iz Donjeg Ladanja koji je vjerni kupac Kitroa i ta vjernost je bila nagrađena s novim autom.

- Već više od 20 godina kupujem svježe meso u Koretincu u TP Varaždinu. Nisam vjerovao da ću dobiti. Prodavačica me u trgovini pitala da li sam ubacio sve kupone za nagradnu igru, a imao sam još četiri kod kuće i upravo sam na zadnji dan ubacio. Bio sam siguran da ionako neću dobiti jer je puno kupona bilo u igri, ali eto, dobite kada se najmanje nadate. Jedna od prodavačica iz moje trgovine je rekla da je dobio netko iz našeg mjesta, a kada sam dobio poziv mislio sam da me to zezala prodavačica iz trgovine, ali ipak nije bila šala na kraju - rekao je Stolnik kojemu je 11. siječnja predana vrijedna nagrada.

Dobitnici nagradne igre “U Kitro svrati i s Citroenom C3 se doma vrati”

CITROËN C3: Vladimir Stolnik, Donje Ladanje
KITRO POKLON BON od 15 000 kuna: Snježana Sever-Vitez, Ivanec
KITRO POKLON BON od 10 000 kuna: Nikola Bakač, Mursko Središće
PERILICA RUBLJA: Josip Tizaj, Strelec
TV: Josip Tkalec, Okrugli Vrh

get_hi_media_1.jpg

get_hi_media_2.jpg

get_hi_media_4.jpg

get_hi_media_5.jpg

get_hi_media_6.jpg